13. april 2021
Emmely Christiansen scorer i gennembrud. Foto: Kim Rasmussen
gallery icon

Se billedserie

Emmely Christiansen scorer i gennembrud. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Unødig spænding i Roskilde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Unødig spænding i Roskilde
Opdateret 06. marts 2021 kl. 19:43
Sport DAGBLADET - 06. marts 2021 kl. 16:06
Af Jeppe Lodberg

Det burde aldrig være blevet spændende, men det blev det, da Roskilde Håndbolds kvinder lørdag eftermiddag havde besøg af Rødovre, der i en »normal-sæson« ligger til at skulle spille kvalifikationskampe om overlevelse i 1. division.

En sådan kommer der ret sikkert ikke på grund af corona-annulering af rækkerne nedenunder, så der var reelt kun æren at spille for, da de to hold placeringsmæssigt ligger nogenlund fast.

Roskildenserne gør i hvert fald, og de endte da også op med at vinde 26-25 med Malene Nielsen som matchvinder ti sekunder før tid. Men ih, hvor det holdt hårdt og hvor var det unødvendigt.

Hjemmeholdet startede så klart bedst med tre indledende mål af Matilde Kirkegaard til 3-0 på fem minutter. Via 8-4 førte Roskilde med 11-6 med fem minutter til pausen, men så slækkedes koncentrationen i både angreb og forsvar, hvor først just indskiftede Stine Dunsø og så Mollie Edelved blev vist ud, så de sidste tre minutter blev spillet i undertal.

Rødovre fik kæmpet sig op på 13-11 ved pausen, og der gik præcis halvandet minut, så var den stilling udlignet, og efter ni minutter kom gæsterne foran for første gang ved 15-16.

Det blev yderligere 17-19 og 19-21 med Viktoria Kagan som ene om at vise tænder i angrebet, hvor Roskilde begyndte at spille syv mod seks.

Kirkegaard var dog heller ikke helt færdig og nappede ripost fra eget stolpeskud samt udlignede til 21-21, hvorpå der var milde gaver fra dommerne. Malene Nielsen brød igennem, skød på stolpen - og fik både straffekast og vist Rødovres bedste, Katrine Clasen ud i to minutter.

Herfra var det Roskilde, der var enten foran eller på lige med Clasen udlignende til 25-25 med 54 sekunder igen. Et halvt minut senere kaldte Roskilde-træner Daniel Rensch time-out for en sidste angrebsaftale, og den blev holdt, så Roskilde endegyldigt ikke kan nås på ottendepladsen.

Her billeder fra kampen. Foto: Kim Rasmussen

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?