19. september 2021
Holdkammerater må skille Mikkel Føge (skaldet tv) og Mohamed Mojab (bag 97) fra at komme i decideret gadeslagsmål.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Holdkammerater må skille Mikkel Føge (skaldet tv) og Mohamed Mojab (bag 97) fra at komme i decideret gadeslagsmål. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Taastrup ordnede igen Køge Nord

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Taastrup ordnede igen Køge Nord
Sport DAGBLADET - 01. august 2020 kl. 22:49
Af Jeppe Lodberg

Badam - nu skulle det være. Endelig. Efter at have fået tæv i pokalen, i træningskamp og senest i sidste sæsons sæsonåbner i danmarksserien bragte Køge Nord FC sig foran efter ganske få minutter af lørdag eftermiddags træningsdyst mod Taastrup FC.

Hjemvendte - fra Ishøj - Mustafa »Musti« Simsir smuttede fra sin oppasser til en dybdebold i venstre side, afdriblede Oliver Lipp og sendte bolden i tomt mål.

1-0, og hvad kunne det dog ikke blive til, for hjemmeholdet fortsatte dominansen i det lille følgende kvarter?

Ja, nu var det jo »yndings-hademodstander« Taastrup, der stod på den anden banehalvdel - og der havde de ikke tænkt sig at blive stående. Så for køgenserne blev det ikke til mere. Specielt ikke Tobias Bak, der passede højre back, er kommet til fra Lyngbys U19 Liga-hold og absolut ikke syner af meget.

Men sikken en fart og teknik, der bor i den lille krop, og sikken han drev gæk med Philip Meizner.

Køge Nords lille venstre back blev gjort helt rundforvirret første gang efter 18 minutter, og Tobias Baks efterfølgende fladede indlæg sparkede Ahmed Ali ind bag Andreas Piilgard, men fra offside-position.

Så der blev først udlignet efter en kort drikkepause. Igen var Tobias Bak med i et par hurtige stikninger ud i højre side, og derfra blev bolden sendt ind til anfører Rasmus Hansen, som med sin førsteberøring trak fri af Kasper Henriksen og derpå blaffede bolden op i nettaget fra kanten af feltet.

Lige efter den halve time sørgede hjemmeholdets Lasse Skovsager for, at »Musti« kunne kopiere sit føringsmål - nu blot i højre side, men trækket udenom Lipp blev en kende for langt og vinklen for spids til en ordentlig afslutning.

Kort efter måtte Musti lade sig udskifte med lyske-skade, og hans afløser, Mahmoud El-Khaled måtte lige før pausen se Lipp redde hans »brysttæmnings-afslutning« til hjørnespark nede ved dennes venstre stolpefod. Og minsandten om ikke Taastrup-keeperen så måtte ned ved højre stolpefod for at forhindre Alexander Back i at heade køgenserne foran efter hjørnesparket.

1-1 efter første halvleg, og hjemmeholdet pressede mda sådan nogenlunde på fra starten af anden. Lidt vel mange boldberøringer, men fremad blev bolden da ført, og efter en times spil mødte anfører Basti Abildå og Kasper Henriksen et hjørnespark ved forreste stolpe, men den stod jo så i vejen for en 2-1 føring.

Taastrup viste fem minutter senere, hvordan man gør - hjørnesparket skal til bagerste stolpe og så ramme Daniel Janum, de rbåde kan tæmme en nedfaldsbold og sende den i mål uden at have en modspiller i nærheden af sig.

1-2, og det så tæt på endnu nemmere ud, da Mikkel Føge med 20 minutter igen gjorde det til slutfacit 1-3, da han ubesværet nåede højest og pandede en lang frisparksserv iop under overliggeren.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Synes du, at kommunen er der for dig?