8. august 2020
Sophia Pedersen blev topscorer for TMS med seks mål. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Sophia Pedersen blev topscorer for TMS med seks mål. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: TMS-kvinder smed et point

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: TMS-kvinder smed et point
Sport DAGBLADET - 09. november 2019 kl. 15:55
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Allerede i første halvleg af lørdagens kamp i kvindernes 1. division var TMS Ringsteds hjemmehold slemt sløsede, hvad det tekniske angår - men det betød mindre, for gæsterne fra Hadsten kunne nærmest ikke ramme målet, så de grønblusede kunne gå til pause foran med nogenlunde komfortable 13-10 på tavlen.

Så skulle arbejdet »bare lige« gøres færdigt i anden halvleg, sådan som Thomas Brønd havde regnet med.

Keeper Stephanie Rasmussen kom ind afløsende Kamilla Davidsen, og hun gjorde sit til, at cheftrænerens profeti skulle holde. Tre af Hadstens første fire afslutninger nappede hun, og redning nummer fem kom efter syv minutters spil - et straffekast.

Der var bare lige ét problem - holdkammeraterne smed bolden væk konstant i et veritabelt helvede af tekniske fejl. Fem var de nået op på, tavlen sagde 14-13, og TMS-bænken kaldte straks til time-out for at banke alvoren ind i spillerne.

Fint nok, men sekunder efter overtrådte Julie Frilund og fejl nummer syv - som i hele første halvleg - kom lige efter, og så udligende Helle Walentin for jyderne i tomt mål, da Louise Wendelbo sad i straffeboksen.

Efter et dusin minutter ramte hjemmeholdet teknisk fejl nummer ti, og med ni minutter igen kaldte Brønd og Per Wulff til samling igen - nu nede med 18-21. Endelig gik alvoren op for de grønklædte piger, og enmandshær Sophia Pedersen udlignede til 21-21 med fem minutter tilbage.

TMS kom ikke siden foran, men Sopia Pedersen udlignede igen til 23-23 med 27 sekunder tilbage at spille. Hadsten kaldte med 17 sekunder igen en sidste timeout, men TMS-forsvaret modstod det sidste pres og fik lavet et frikast samtidig med, at hornet lød. Lotte Vestergaard skød på overliggeren - ét point var i hus, men ét point var så sandelig også sløset bort.

Herover billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?