6. april 2020
Louise Mott scorer fra pletten. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Louise Mott scorer fra pletten. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Roskilde tabte gyser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Roskilde tabte gyser
Sport DAGBLADET - 11. januar 2020 kl. 16:45
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Roskilde Håndbolds kvinder tabte lørdag eftermiddag for tredje kamp i træk, da Gudme kom forbi og tog en 26-25 sejr med sig hjem over det store bælt. Og det var der sådan set hverken nogen grund til, at roskildenserne gjorde eller noget at sige til andet end, at mulighederne blev forspildt.

Efter at have haltet efter med et mål eller to gennem det meste af første halvleg gav redning på redning af Maria Faurhøj hjemmeholdet adskillige muligheder for endelig at komme foran med 12-11 i slutminutterne.

Men de brændte på det skammeligste, markspillerne - og så nappede Gudme føringen på 12-11, inden Frederikke Lærke sørgede for pausestillingen 12-12.

Louise Olsen sørgede for Roskildeføring straks efter pausen, men 13-12 blev 13-15, og efter otte minutter måtte træner Anders Knudsen kalde på timeout, nede med 14-17.

Det hjalp - for en stund. Et overtal blev vundet med 2-0 til 18-18 midtvejs i anden halvleg, og ved 19-19 kaldte Gudme timeout.

Det hjalp så fynboerne frem til 21-19 føring - takket være også fine redninger af keeper Alberte Stenderup på først en fri afslutning af Rebakka Sejdenfaden og så et langskud af Frederikke Lærke.

Nede 20-23 med fem minutter igen lignede det et klart nederlag, men Anders Knudsen kaldte sine tropper til sig en sidste gang - og hans opskrift var åbenlys: »Skyd Frederikke, skyd«.

Og det gjorde frøken Lærke og skabte alligevel spænding helt til det sidste. Med 46 sekunder igen hamrede på 25-26 på plads. Fem sekunder senere kaldte Gudme time-out, og der var 25 sekunder endnu, da gæsterne afsluttede i Roskildes forsvarsparader. God tid til endnu en Lærke-afslutning, men den røg i de fynske parader, Viktoria KAgan nappede returen og Lærke spillede ellers træfsikre Rie Haslund fri på venstre fløj. Ind over buen med hende, men afslutningen i sidste sekund fik Alberte Stenderup foden på, og så var der fynsk jubel og sjællands tristesse.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg