13. april 2021
Mie Skov server til fuldt koncentreret Michael Maze.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Mie Skov server til fuldt koncentreret Michael Maze. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Maze slog Mie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Maze slog Mie
Sport DAGBLADET - 28. februar 2021 kl. 16:29
Af Jeppe Lodberg

Den bedste mandlige danske bordtennisspiller nogensinde jævnføre verdensranglisten mødte søndag sin kvindelige pendant, da Roskilde mødte Hillerød i første kamp i mellemspillet om det danske holdmesterskab for mænd.

Michael Maze vandt med 3-0 over Mie Skov, der sidenhen tabte sin anden kamp med 2-3 til Jens Lundquist, der har været næsten lige så langt fremme i verdenstoppen, som Maze.

- Det var bare en fed oplevelse. Jeg har trænet med ham hele mit liv, men aldrig spillet en kamp mod ham før. Det eneste ærgerlige var, at jeg ikke tog det andet sæt - det skulle jeg have vundet, sagde Mie Skov henvisende til føringer på blandt andet 5-1, 6-2 og 8-4.

Michael Maze tog derefter de næste fem point, vandt sættet 11-9 og det sidste med 11-3.

- Det var meget sjovt. Jeg ved jo så udemærket godt, at Mie kan spille, og hun er jo måske nok i lidt bedre form end mig, da hun ligger og skal til OL-kvalifikation. Jeg måtte bare stole på, at mit eget spil var godt nok - selv på en tidlig søndag, lød det fra Michael Maze.

Han vandt også sin anden kamp, da han slog unge Daniel Simonsen med 3-1 i sæt - men kampen kom ikke til at tælle i regnskabet, da Lundquist med sin sejr over Mie Skov bragte Roskilde på 5-0.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?