16. maj 2021
Mathias Andersen i fuld fart fremad.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Mathias Andersen i fuld fart fremad. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Karlslunde vandt tamt topopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Karlslunde vandt tamt topopgør
Opdateret 12. april 2021 kl. 11:43
Sport DAGBLADET - 10. april 2021 kl. 18:41
Af Jeppe Lodberg

Ét forsøg fra kanten af feltet, som Nickolai Kaae ramte så tilpas sløjt, at det mere havde karakter af en tilbaglægning end en målchance, var hvad Karlslundes klare tophold i danmarksseriens pulje 1 bød på i første halvleg, da treerne fra Union lørdag eftermiddag var på besøg.

En masse boldbesiddelse havde hjemmeholdet også haft, men ses bort fra det første kvarters penge, hvor der da var lidt fart i bevægelserne og boldomgangen, så var det en søvndyssende forestilling, og Union var tættere på et føringsmål i en af deres få omstillinger.

Efter den halve time måtte Karlslunde-keeper Patrick Christensen således ned i fuld længde for at vifte et tørt langskud fra Jeppe Brædder om fjerneste stolpe - og på »affaldet« fra det efterfølgende hjørnespark løftede gæsternes Jacob Østbjerg bolden på overliggeren.

0-0 ved pausen sagde meget om underholdningsværdien, men hjemmeholdet startede da lidt mere direkte mod mål fra anden halvlegs start. Og efter 13 minutter gav det bonus, da Ali Steinlein - måske lidt let - røg i kunstgræsset på kanten af feltet med Benjamin Vielsted i ryggen.

Straffespark, som Emil Moestrup sendte fladt afsted med en sådan kraft, at keeper Andreas Dyhr ikke kunne holde bolden, så 1-0.

Det lignede også slutfacit, selv om Union i sidste ordinære minut havde et hovedstød mod tomt mål, som Fillip Bidstrup fik losset væk. Men så var der også lige »de ekstraordinære minutter«, og på omstilling i fjerde tillægsminut blev benene forsøgt fjernet under Nikolai Adler både en og to gange i feltet, og da Marcus Winberg ikke formåede at score på Winthers »cut-back« fra kanten af det lille felt, fik Karlslunde straffespark på en art efterbevilling.

Denne gang scorede Emil Moestrup sikkert til 2-0, og det nåede minsandten også at blive 3-0, da Mathias Andersen strøg gennem det omgivende Union-forsvar og fra spids vinkel scorede mellem benene på keeper Andreas Dyhr.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?