29. juli 2021
Amager-jubel over 2-0. Bemærk hvor langt væk Karlslunde-keeper Patrick Christensen (tv) er.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Amager-jubel over 2-0. Bemærk hvor langt væk Karlslunde-keeper Patrick Christensen (tv) er. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Karlslunde ikke tæt på oprykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Karlslunde ikke tæt på oprykning
Sport DAGBLADET - 27. juni 2020 kl. 21:07
Af Jeppe Lodberg

Karlslunde skulle »bare« vinde lørdagens kamp på Tårnby Stadion, så var klubben for første gang nogensinde i fodboldens 2. division. Men Henrik Johannesens tropper var reelt ikke i nærheden af at slå AB Tårnby i denne returkamp mellem nummer ét og to i den coronaforkortede danmarksseries pulje 2, og efter hjemmeholdet havde vundet med 2-1, måtte Karlslunde-cheftræneren have nogle minutter for sig selv først helt ude ved hegnet bag eget mål og siden op af stolpen.

Havde hans lyseblå og hvide spillere bare fået spillet til at flyde halvt så godt, som han var til at lade skuffelsens tårer flyde, havde de vundet stensikkert, men det var ikke på denne postgang.

Kampen startede som lyn og torden med først en gigantisk mulighed til hjemmeholdets Hassan Bashir, da angrebskammerat Benjamin Warlo fortjekkede og vandt bolden - og så et modsvar af Fillip Bidstrup i den modsatte ende, hvor han fik tacklet Tårnby-keeper Yousuf Butt, men var i ubalance og følgelig ingen kraft i støvlen, da han fik trillet bolden mod tomt mål.

Hjemmeholdet vandt efterfølgende næsten alt at tilfældige returbolde efter de rigtigt mange dueller, og Karlslunde havde store problemer med at få sat fart og præcision i bolden på det langhårede græstæppe

Lige før den halve time fik gæsterne dog skabt tre pæne chancer til først Emil Schmidt, Emil Welcher og slutteligt Mark Moesgaard - men inden man kunne nå at tænke, at Karlslunde havde fået overtaget, slog amagerkanernes frontduo til.

Ingen gik rigtigt til Sihahment Kayiran, da han førte bolden frem midt i banen endisge, da han spillede den ud til Nisahr Yawar på venstre kant. Derfra et indlæg, som Hassan Bashir headede lige på Patrick Christensen, og så var Benjamin Warlo først på riposten.

1-0 efter 33 minutter, men bare fem minutter efter fik Karlslunde en livline, da samme Warlo fik sit andet gule kort og dermed marchordre for høj fod mod Rasmus Jensen, der blev ramt i hovedet i jagten på en bold i eget felt.

Men gæsterne nåede end ikke at gribe fat i livlinen, førend den knækkede. AB Tårnbys spilfordeler Morten Rønne kiggede op, da han stod på midtercirklen på egen banehalvdel - og han så, at Patrick Christensen var ude på kanten af eget felt og bang: 2-0 fra 60 meters afstand.

Så skulle Karlslunde score tre gange og havde faktisk tre pænere muligheder straks i anden halvleg, men herefterdags var amagerkanerne faktisk farligere på sine få omstillinger end gæsterne var det i deres tonstunge pres.

Først i det fjerde tillægsminut fik Rasmus Hansen reduceret til slutfacit på det straffespark, som han selv fremtvang, da han driblede i feltet og blev kantet.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?