10. december 2019
Alain Lokolola har scoret til 1-0.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Alain Lokolola har scoret til 1-0. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Karlslunde gad ikke pokalen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Karlslunde gad ikke pokalen
Opdateret 06. august 2019 kl. 23:26
Sport DAGBLADET - 06. august 2019 kl. 22:42
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Forventningerne skal skrues ned til nul.

Fastslog Karlslunde-cheftræner Henrik Johannesen efter tirsdag aften at have set sine tropper blive ekspederet ud af pokalturneringen med et 1-4 nederlag hos Herlev.

Det var den nys startede sæson i danmarksserien og målsætninger i den, han talte om - men det handlede også lidt om den just overståede førsterundekamp i pokalen, for her havde Karlslunde-spillerne da vist allerede tankerne henne på lodtrækningen til næste runde, da de løb ind på kunstgræsset på Herlev stadion.

Det nærmest helt nye hold kunne da umuligt være en opgave, syntes indstillingen at have været.

Men det kunne Herlev, for nye eller ej - så spillede de de blå/hvide med de røde sokker sammen som et hold, de var i deres boldomgang klasser bedre på bolden end deres gæster og - vigtigst - de tog opgaven pokkers alvorligt og gjorde deres bedste.

Det var der ikke mange Kalrlsunde-spillere der gjorde i specielt første halvleg.

Herlev kom på 1-0 efter 18 minutter, da absolut ingen af sort/grønne gad tackle værternes Fredrik Kofoed i hans løb midt i banen mod Karlslundes felt. Først på feltets kant kom Emil Moestrup til, men returbolden røg til Axel Uzan, som lagde den af til Alain Lokolola.

Det tidligere HB Køge-talent, der var lige ved at slå igennem til 1. divisionsholdet, men så blev sat tilbage af en slem hjernerystelse i sidste års Belt Cup i Tyskland, er kommet til fra Frem. Han er kommet sig og smækkede bolden under Patrick Christensen fra feltets kant til 1-0.

Og da Karlslunde brugte flere kræfter på at rende rundt og småbrokke sig end på at prøve at skabe spænding, jamen så nappede Lokolola da bolden oppe på midten i højre side i første halvlegs sidste minut. En lang diagonalbold op til fremstormende Morgan Stewart i venstre, og derfra en knaldhård firsttimer til bagrummet, hvor Claes Meinert steg udækket til vejrs og effektfuldt headede 2-0 på plads.

Ret skal være ret - Karlslunde kom som småforvandlede ud til anden halvleg - men alle planer om comeback havarerede efter fire minutters spil, da Marcus Winberg begik straffespark på Alain Lokolola.

Da gæsterne endelig var færdige med at brokke sig, scorede Daniel Tocado sikkert fra pletten til 3-0, men Karlslunde kæmpede videre.

Fik efter ti minutter sit første hjørnespark, som anfører Sebastian Hansen headede mod fjerneste krog, hvor Herlev-keeper Max Christensen halvklarede og i kamp om riposten »kom til« at fælde Mathias Tagø.

Emil Moestrup eksekverede straffesparket fladt og lige midt i målet, men dér var keeperen ikke længere så 3-1, og måske kunne det alligevel lykkes at få lidt spænding.

Det lignede, da Fillip Bidstrup ti minutter senere afdriblede Max Christensen, men typisk for indsatsen fik Karlslundekanten afsluttet i sidenettet.

Og meget typisk for kampen, så gjorde Alain Lokolola minuttet efter det onde ved gæsterne, da han kom afted i højre side - nærmest ned til mållinjen, hvor han så ville sende et hårdt indlæg ind foran mål. Træffet var ikke verdens bedste - det var bedre endnu, for bolden røg henover livligt boksende Patrick Christensens handsker ved nærmeste stolpe og klinede sig i mål ved fjerneste målkryds.

4-1, og man forstod, at Alain Lokolola løb ud og lavede en lille danseopvisning ude ved hjørneflaget - to scoringer selv og mere end med i de to andre.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg