18. januar 2020
Den første rundkredssnak afslørede, at "det bliver en lang dag med masser af bold". Martin Jungsgaard holdt ord. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Den første rundkredssnak afslørede, at "det bliver en lang dag med masser af bold". Martin Jungsgaard holdt ord. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Jungsgaard retur med pisken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Jungsgaard retur med pisken
Sport DAGBLADET - 11. september 2019 kl. 23:40
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Hvad er klokken ?... vi skal da have lønforhøjelse!

Lød det med et smil af den trætte slags fra FC Roskilde-anfører Nicklas Halse efter onsdagens træning - den første under Martin Jungsgaard, der er tilbage i Rådmandshavens cheftrænerstol efter ni år afløsende Christian Iversen, som stoppede mandag grundet manglende tid.

Og man forstod såmænd godt Halses ræsonnement - for der havde været fuld fart på fra start til slut, bold med i alt pånær, når der skulle løbes strafture for at tabe en øvelse. Og så varede træningsseancen på den anden side af to timer. Ni stive kvarter eller cirka en halv time mere, end spillerne er vant til.

- Og sådan bliver det. Det er varslet, at vi skal træne lidt længere tid. Vi træner jo kun fire gange om ugen, og på den he rmåde kommer vi samlet set ikke til at træne så meget mindre end de andre hold i rækken. Vi har simpelthen ikke råd til at gå ned på formen, og som jeg husker det, så har det altid været sådan i Roskilde, at modstanderne tænkte, at det ville blive hårde 95 minutter, inden de gik på banen. Sådan skal det være igen, sagde Martin Jungsgaard, og konkluderede om sin første dag som »cheftræner Vol. 2«, at det havde været rigtigt fedt.

Her billeder fra den lange dag på træningsbanen. Foto: Jeppe Lodberg