23. november 2020
Hillerød-anfører Philip Lindgaard afleverer frem, inden Jakob Sparholt kommer i tackleafstand. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Hillerød-anfører Philip Lindgaard afleverer frem, inden Jakob Sparholt kommer i tackleafstand. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Hillerød slog både KFUM og hul til bunden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Hillerød slog både KFUM og hul til bunden
Sport DAGBLADET - 24. oktober 2020 kl. 19:42
Af Jeppe Lodberg

Hillerød kom med to friske nederlag i benene og Roskilde KFUM havde to lige så friske sejre i rygsækken med selvtillid, da roskildenserne lørdag eftermiddag lagde græs til det indbyrdes midteropgør i fodboldens 2. division.

Men hvor nordsjællanderne havde tabt til tophold, havde kumferne vundet over bundhold, og på dagen mere end opvejede dét faktum de høstede point.

Hillerød vandt såre fortjent med 2-0, og selv om det sidste mål først blev sat ind af Mads Kaalund i overtiden - med assist fra keeper Tim Lund via en hulens lang frispilning - var det eneste spændingsmoment på Lillevang Idrætscenter størrelsen på gæsternes sejr.

De orange-blusede var bedre end værterne i alle spillets facetter og styrede løjerne fra første fløjt, og der var ikke spillet fem minutter, førend de også kom i front:

Jonathan Witt sendte med en stikning Magnus Nathansen afsted i højre side på den yderste grænse af offside, og Nathansens indlæg fik lov at ryge skråt bagud gennem KFUM-feltet til Lasse Spaniel, der firsttimede bolden under målmand Marc Lyster fra et par meter bag pletten.

I de følgende 20 minutter foregik alt spil omkring hjemmeholdets felt, men de store åbne muligheder blev det trods alt ikke til før pausen.

Der kom til gengæld én lige før den spillede time, da spidsangriber Nicolas Willumsen driblede sig fri af et par mand og kom til frit skud til venstre i feltet, men Lyster klarede med en fin fodparade.

Først i det sidste kvarter smed Roskilde KFUM noget af forsigtigheden og begyndte at presse på, men tættere på end et afrettet skud af Nikodem Kowalski, som listede om stolpen samt et forsøg fra ligeledes indskiftede Emre Selvi, som strøg en meters penge over mål, kom hjemmeholdet ikke.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?