3. marts 2021
Mads Julø (11) hamrer til, og keeper Tim Lund må give en ripost.....
gallery icon

Se billedserie

Mads Julø (11) hamrer til, og keeper Tim Lund må give en ripost.....
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Hillerød-Roskilde KFUM 1-3

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Hillerød-Roskilde KFUM 1-3
Sport DAGBLADET - 20. februar 2021 kl. 21:26
Af Jeppe Lodberg

Der er tre uger til sæsonpremieren i fodboldens 2. division og stadig tid til eksperimenter og til at finde frem til idealopstillingen.

Det sås lørdag henover middag på kunstgræsset ved Selskov stadion, hvor Hillerød tog imod Roskilde KFUM i en træningskamp, hvor de orangeklædte værter styrede begivenhederne i en grad, at keeper Rasmus Lyng kun rørte bolden to gange - på en tilbagelægning og på en roskildensisk stikning, som han nåede først på.

I modsatte ende havde kollega Max Christensen noget mere at se til, men overbebyrdet blev han nu ikke, og han kunne intet stille op, da Ashab Mukudajev efter knap 17 minutter scorede halvlegens enlige mål. Venstrekanten var søgt ind ind midt i banen og fik en stikning på feltets kant, retvendte sig og klappede kuglen i nettet via Max Christensens højre stolpe.

Hillerød skiftede to mand i pausen, gæsterne det dobbelte - og kumferne pressede på fra start og appellerede forgæves for et straffespark til Mads Julø efter fem minutter.

På en omstilling efter yderligere fem minutter headede Rasmus Suhr på Roskildes stolpe, og det var Hillerød-spidsens sidste aktion, for straks efter tog han del i en syvdobbelt udskiftning fra cheftræner Christian Lønstrups side.

Det var mere end bukserne holdt til - specielt, da KFUM »svarede igen« med fire indskiftninger et dusin minutter senere.

Med et kvarter igen tog Mads Julø på solotur i venstre side og sendte et fladt projektil afsted, som keeper Tim Lund måtte give ripost på. Indhopper Emil Ølvang luntede stille til fjerneste stolpe og headede 1-1 på plads.

Og minuttet efter var det 1-2, da ligeledes indskiftede Emre Selvi stak afsted i venstre side og hårdt sendte bolden under fremstormende Tim Lund.

Med fem minutter igen blev Selvi dobbelt målscorer, da han satte panden på et indlæg fra højre side og Morten Jørgensen, der drev gæk med sin gamle holdkammerat, Rasmus TAngvig, som Lønstrup prøvede af som venstre back.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?