25. oktober 2021
HB Køge-glæde over 3-0 og Nykøbingtristesse hos Kristian Lindberg (tv) og Mathias Gehrt. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

HB Køge-glæde over 3-0 og Nykøbingtristesse hos Kristian Lindberg (tv) og Mathias Gehrt. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: HB Køge imponerede

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: HB Køge imponerede
Sport DAGBLADET - 10. juli 2021 kl. 17:20
Af Jeppe Lodberg

Den nye trænerduo Daniel Agger og Lars Jacobsen har nået meget på de tre uger, de har haft HB Køges blå/sorte tropper under kærlig behandling.

Det kunne godt halvanden hundrede tilskuere konstatere i den silende regn lørdag henover middag, da oprykkerne fra Nykøbing FC var på træningsbesøg to uger inden sæsonpremieren i 1. division, som for HB Køges vedkommende foregår i Horsens.

- De første 20 minutter af første halvleg havde de jo flere angreb end i hele foråret, som et par af de faste frivillige storsmilede efter 3-0 gevinsten, der ikke var ét mål for stor i forhold til spil og chancer.

Snarere tværtom. Med lidt mere afslutningstræning i støvlerne havde hjemmeholdet scoret det dobbelte antal mål, mens keeper Oskar Snorre vel ikke havde én bold, han skulle bekymre sig voldsomt over.

Janus Seehusen viste vejen, da U19-spilleren takkede for en startplads på den centrale midtbane med at at heade det første af endog rigtigt mange Pierre Larsen-indlæg på overliggeren allerede i det andet spilleminut.

Oscar Buch gjorde det til 1-0 seks minutter senere, da Pierre Larsen - efter energisk forarbejde af Bruninho - smadrede en flad bold modt fjerneste stang, hvor der så bare skulle en inderside på, og lige efter det spillede kvarter gentog fronttrioen aktionen.

Denne gang var Buch dog i offside-position, så først lige før den halve time var der udbytte af det store spilovertag, hvor falstringene blev presset hårdt omkring eget felt og ekstremt hårdt, så snart de nærmede sig midterlinjen :

HB Køge-anfører Mike Jensen klappede Sebastian Larsens »cut-back« hårdt på fjeneste opstander, og Nicholas Marfelt sendte riposten snert over tværribben fra spids vinkel i det 27. minut.

Kvikt blev bolden generobret, Marfelt sendte den i feltet og Bruninho kastede sig modigt ind i en ellers ulige kamp med tre modstandere i det lille felt og fik sendt bolden forbi Jannich Storch i Nykøbing-målet til 2-0.

Den stilling holdt til pausen, og HB Køge skulle lige bruge ti minutters tid til at komme op i tempo igen og påny sætte sig helt på begivenhederne.

Og først i det 63. minut blev det så 3-0, da Oscar Buch stod klar på feltets kant til tørt at losse bolden i mål, da just indskiftede Martin Koch fik den bugseret baglæns efter at være blevet blokeret fra at afslutte på Marfelts indlæg.

Koch fik i de følgende ti minutter to »sukkerindlæg« af Pierre Larsen, men først sparkede han og siden headede han snert over mål, og HB Køge »nøjedes med« at køre tremålsføringen i garagen ved at dominere kampen ud.

Først på kampens sidste spark fik gæsternes Kristian Lindberg sendt en afslutning afsted mod Oskar Snorres mål, men der var hverken fart eller præcision til, at manden i orange behøvede bekymre sig.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?