26. maj 2020
Younes Bakiz har scoret til 1-0. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Younes Bakiz har scoret til 1-0. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: FC Roskilde-Nykøbing FC 3-1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: FC Roskilde-Nykøbing FC 3-1
Opdateret 15. september 2019 kl. 20:12
Sport DAGBLADET - 15. september 2019 kl. 15:46
Af Jeppe Lodberg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Blot 681 tilskuere så søndag eftermiddag på i Roskilde idrætspark, da ellers formstærke Nykøbing FC fik læsterlige klø.

3-1 blev det i en kamp, der selv om den ikke var hårdt spillet bød på tre røde kort - først et til dagens hidtidige helt, Monday Etim, og siden to til de frustrerede gæster, som bare slet ikke fik tingene til at køre.

Eller måske rettere - ikke fik lov at få tingene til at køre, for det var roskildenserne fortjeneste, at det der blev tale om en ensidig forestilling. Den nye cheftræner Martin Jungsgaard dirigerede hver en spillet bold og fik råbt, når der skulle bakkes, presses og presses ekstra hårdt.

To gange inden for det første kvarter snød Monday Etim falstringenes offsidefælde - den ene gang mere marginalt end den anden, og det gav først føringsmål ved Younes Bakiz og siden 2-0 på egen hånd.

2-0 holdt til pausen men kunne nu godt være blevet udbygget, for der var fine muligheder til både Bakiz, cirka-100 kamps-jubilar Robert Larsen og Lee Rochester.

Minuttet efter pausen havde Monday Etim så bolden i mål - men dommeren havde forlængst fløjtet for offside, og så var der gult kort nummer to til den lynhurtige og meeeeget kede af det-angriber.

Måske var Monday Etim ikke nået ind i omklædningsrummet endnu, førend det blev 3-0 - via kvik omstiling af Younes Bakiz, der chippede bolden videre til Robert Larsen, som for sin del løftede kuglen henover Jannich Storch.

Foran 3-0 og en mand i undertal gav hjemmeholdet Nykøbing lov til at komme bedre med i kampen, men det var nu ikke alverden Frederik Vang havde at se til i Roskilde-målet - og roskildenserne var meget farligere på sine omstillinger.

En sådan resulterede med 20 minutter tilbage i, at de to hold igen var lige mange mand på banen. Jordan Wilson gik i ryggen på kontraløbende Younes Bakiz og fik sit andet gule kort.

Direkte rødt var der otte minutter senere til Magnus Warming for at stoppe Lee Rochester med en hård tackling på anklen på midten af banen - og frem til ordinær tids udløb havde FC Roskilde mængder af muligheder for at øge føringen. Nicklas Mouritsen ramte overliggeren på ét frispark og var en lille halv meter fra at ramme krydset på et andet, og Lee Rochester misbrugte en direktør.

I overtiden og på en lang bold i feltet fik istedet Mathias Kristensen pyntet på facit.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?