17. september 2021
Monday Etim (9) har headet Roskilde på 2-0 og gratuleres af bl.a. målscoreren til 1-0, Andreas Maarup (helt th.) Foto: Kasper Nørgaard Hansen
gallery icon

Se billedserie

Monday Etim (9) har headet Roskilde på 2-0 og gratuleres af bl.a. målscoreren til 1-0, Andreas Maarup (helt th.) Foto: Kasper Nørgaard Hansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Brønshøj-FC Roskilde 0-4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Brønshøj-FC Roskilde 0-4
Sport DAGBLADET - 25. juli 2021 kl. 00:36
Af Kasper Nørgaard Hansen

FC Roskilde spiller i den forestående sæson i 3. division, mens lørdagens træningskampsmodstandere fra Brønshøj for første gang i mands minde ikke længere er i divisionerne, men i Danmarksserien.

Om det var de to holds reelle forskel i niveau - eller om det mere var en offday for hjemmeholdet i Tingbjerg Idrætspark - skal være usagt, men i hvert fald FCR med stensikre 4-0.

Cifrene lyver i hvert fald nok en smule, for Brønshøj spillede i store perioder fint med og var i 1. halvleg generelt bedst. Men FC Roskilde kendte i den grad den berømte besøgstid og på mål af (i kronologisk rækkefølge) Andreas Maarup, Monday Etim, Ali Shah og Monday Etim igen - kunne roskildenserne tage hjem igen med en stor portion selvtillid i bagagen.

Hér er der billeder fra træningskampen.

Synes du, at kommunen er der for dig?