18. juni 2021
Valdemar Schousboe header 2-0 på plads. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Valdemar Schousboe header 2-0 på plads. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Brønshøj-FC Roskilde 0-4

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Brønshøj-FC Roskilde 0-4
Opdateret 15. maj 2021 kl. 20:07
Sport DAGBLADET - 15. maj 2021 kl. 17:10
Af Jeppe Lodberg

FC Roskilde-cheftræner Michael Jørgensen havde inden lørdagens besøg på hans gamle hjemmebane gennem fem sæsoner, Tingbjerg Ground, en fornemmelse af, at hans tropper ville komme væltende henover Brønshøj samt at kampen ville være afgjort, inden der var spillet 70 minutter.

Hans fornemmelser holdt.
Allerede efter 47 sekunders spil havde Monday Etim en gylden mulighed, men afsluttede sløjt lige foran det lille felt. Og selv om anfører Andreas Hermansen måtte hive i næødbremsen efter otte minutter for at stoppe sololøbende Aleksandar Lazarevic et par meter fra feltet i venstre angrebsside, så var det de lyseblå, der var altdominerende.

Og efter knap 11 minutter skiftede måltavlen da også for første af fire gange, da Magnus Krogh blev stukket i løbeduel med Oskar Møller, vandt den og fra spids vinkel klinisk sendte bolden i mål via fjerneste stolpe.

Brønshøj prøvede at slå igen, men fik annulleret en udligning for offside midtvejs i første halvleg, som roskildenserne med lidt større skarphed havde vundet klart.

Men 0-1 ved pausen, og 0-2 ti minutter efter, da Valdemar Schousboe stangede Oliver Juuls indlæg i kassen, og 0-3 otte minutter senere efter nyt Juul-indlæg i venstre side af feltet. Denne gang scorede Monday Etim med fødderne.

Kampen var afgjort, men et kvarter før tid syntes Magnus Krogh og et bakkende Brønshøj-forsvar, at det skulle ende 0-4. Ingen gik til venstrekanten, og så puttede han kuglen op i det lange hjørne.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?