9. marts 2021
Casper Grening forsøger at lægge bolden til rette for Andreas Maarup. Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Casper Grening forsøger at lægge bolden til rette for Andreas Maarup. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: B93-FC Roskilde 1-1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: B93-FC Roskilde 1-1
Sport DAGBLADET - 16. januar 2021 kl. 17:04
Af Jeppe Lodberg

Bortset fra, at nogen havde pillet ved termostaten, var det en vejrmæssig flot lørdag, B93 og FC Roskilde havde valgt til deres første træningskamp i vinterpausen af de to 2. divisionspuljer, de hører til.

Spilmæssigt var der heller ikke det store at brokke sig over, og med et lille overtag til gæsterne på kunstbanen ved Svanemøllen på Østerbro i første halvleg og et ditto til værterne i anden var 1-1 vel også et ganske fair resultat.

FC Roskilde havde ikke nogle »rigtigt nye« spillere med i sin trup. De venter angiveligt til at dukke op til mandag, hvor også den nye cheftræner Michael Jørgensen har første arbejdsdag - men det sammenfald skyldes mere corona-selvisolation end fælles fortid i Skovshoved.

FC Roskilde kom foran med bare to minutter til pause, da Philip Rasmussen chippede bolden i feltet til frontangriber Andreas Maarup, som lige fik mostet kuglen videre til Casper Grening, som blev stemplet ned med straffespark til følge.

Monday Etim scorede sikkert, men hjemmeholdet nåede at udligne, da Jeppe Erenberg med halvlegens sidste boldberøring sendte et fladt langskud på Frederik Vangs venstre stolpe, hvorpå bolden røg i mål ved modsatte stang bag den fikserede målmand.

I anden halvleg skiftede fungerende FCR-cheftræner Søren Sørensen flittigt og gav spilletid til tidligere U19-spillere og prøvespillere som Marcus Skovgaard, Mattheo Clifford, Amin El Barrani, Benjamin Seka og Mathias Rehder. Og så var der både udskiftning og indskiftning til Mehmet Coskun og Daniel Jørgensen.

Venstre back Coskun kom ind igen efter »store pauseskift«, da anfører Andreas Hermansen fik fyraften efter 66 minutter - og Daniel Jørgensen måtte så i aktion igen et dusin minut senere, da Coskun havde lavet to frispark til gult og derfor blev præsenteret for det røde kort.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

Er det en god idé at udnævne politikere til ambassadører?