16. januar 2021
Rødt kort til Allerød-cheftræner Dennis Foss.  Foto: Jeppe Lodberg
gallery icon

Se billedserie

Rødt kort til Allerød-cheftræner Dennis Foss. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billeder: Allerød-træner fik rødt og ét point med hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billeder: Allerød-træner fik rødt og ét point med hjem
Sport DAGBLADET - 19. oktober 2019 kl. 20:52
Af Jeppe Lodberg

Bedømt efter spil var det aldeles urimeligt, men målt på chancer var det i orden, at Køge Nord FC lørdag eftermiddag gik til pause foran med 1-0, da Allerød FK var på besøg til danmarksserien.

De rødklædte gæster fra Nordsjælland fik ikke rigtigt andet end knubs ud af den megen boldbesiddelse, for de endte som regel med at løbe ind i både lovlige og småkriminelle herretacklinger fra de blå-stribede værter, som for deres del ikke fik andet end lange næser ud af tre-fire omstillingsmuligheder indtil dommerens overtid.

Her fik køgenserne endelig sat et angreb sammen med mere end tre succesrige afleveringer i rap, og da bolden så alligevel og tilsyneladende røg »out of bounce«, ville Simon Eide Hansen det anderledes. Han jagtede en umulig bold, vandt den og fik prikket kuglen forbi Allerød-keeper Johan Gårdsvolls fingerspidser, så Aleksander Sepp kunne score i tomt mål.

Efter pausen tog hjemmeholdet så for alvor musklerne i brug for at prøve at sætte sig på også spillet, og det blev Allerød-træner Dennis Foss for meget, da Philip Meizner sendte Mads Rem i kunstgræsset uden påtale. Det fik først linjedommeren og siden ham med fløjten, og så fik Dennis Foss ikke stanget det ellers højlydt lovede gule kort, men det røde kort i ansigtet.

Og det hjalp. Gæsterne fra lige over nedrykningsstregen nu både en del frispark, boldovertaget igen og - vigtigst - udlignet subtopholdets føring. En løs bold, der egentlig »bare« skulle dækkes ud til indkast nær hjørneflaget blev stjålet, og så var det afsted med Dino Karjasevic langs mållinjen og ind til det lille felt, hvorfra han nul grader sendte bolden ind ved fjerneste stolpe.

1-1 og derved blev det, da den sidste halve time ikke bød på chancer som fik blodtrykket op hos bare 65 tilskuere i den herlige efterårssol.

Her billeder fra kampen. Foto: Jeppe Lodberg

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?