4. juni 2020
Johan Selander i januar, hvor han modtog medaljen som pokalvinder med Benløse, men hvor han ikke kom i kamp. Foto: Anders Kamper
Johan Selander i januar, hvor han modtog medaljen som pokalvinder med Benløse, men hvor han ikke kom i kamp. Foto: Anders Kamper
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Benløse-spiller bliver cheftræner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Benløse-spiller bliver cheftræner
Sport DAGBLADET - 17. maj 2020 kl. 22:55
Af Anders Kamper
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev kun til en enkelt sæson i Benløse Floorball Club for Johan Selander, hvor han ikke rigtig nåede at gøre sig bemærket.

Efter sommerferien tiltræder den rutinerede svensker nu som spillende træner i Vanløse. Netop Vanløse havde Benløse i knæ i pokal-semifinalen i januar, inden favoritterne til sidst vandt - og også endte med at vinde titlen.

I Vanløse ser man frem til at få Selander som træner - spillende cheftræner.

- Vi har over en længere periode været i dialog med Johan, og ret hurtigt stod det klart for os, at Johan var lige den profil, vi søgte som træner for vores unge ligahold. Johan har utrolig mange års erfaring med floorball fra Sverige, både som spiller på højt niveau, men også i forhold til udvikling af unge spillere. Vores målsætning har fra start være at få tilført rutine og kvalitet til truppen, der kan løfte niveau og skabe stabilitet, men vigtigst af alt skal det være en træner, der kan være med til at udvikle de unge spillere på holdet. Her tror vi på, at Johan har rigtig meget at byde ind med, både sportsligt og menneskeligt, siger Thomas Lunau, der er ligaansvarlig for Vanløse Floorball, til klubben Facebook-side.

Her siger Johan Selander selv:
- Det bliver et meget spændende projekt for mig at træne dette unge hold, der også skal »formbart«. Jeg har endnu ikke mødt truppen i sin helhed, men har haft en god dialog med bestyrelsen. Jeg håber at kunne være med på en rejse, hvor klubben udvikler sig organisatorisk og hvor holdet og spillerne udvikles til bedre mennesker og floorballspillere. Jeg ser også frem mod at hjælpe floorball som sport til at tage skridt fremad i udviklingen i Danmark, lyder det fra træneren - den nu tidligere Benløse-spiller.

- Jeg tegner nu på træningsøvelser, forskellige frislagsvarianter og taktiske genistreger, som vi sammen skal træne på. Forhåbentlig bliver Vanløse også en overraskelse for mange andre hold, når tuneringen starter. Det føles vemodigt at forlade Benløse, hvor jeg har mødt mange fantastiske mennesker - både spillere og ledere. Men nu gælder det om at se frem mod en herlig sæson i den lilla trøje med Vanløses logo på brystet! siger Selander.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?