12. juli 2020
Auri Skarbalius (hér i lørdagskampen mod FCN) var ikke tilfreds med tirsdagens indsats - men glæder sig over, at det ikke var en kamp om point. Foto: Jeppe Lodberg
Auri Skarbalius (hér i lørdagskampen mod FCN) var ikke tilfreds med tirsdagens indsats - men glæder sig over, at det ikke var en kamp om point. Foto: Jeppe Lodberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Auri: Vi troede, vi kunne gå på vandet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Auri: Vi troede, vi kunne gå på vandet
Sport DAGBLADET - 27. maj 2020 kl. 14:48
Af Kasper Nørgaard Hansen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HB Køge spillede tirsdag sin anden og sidste træningskamp efter coronanedlukningeen - og inden det i weekenden atter går løs i 1. division.

Træningskampen mod Nykøbing blev tabt med 1-2 - men det var nu ikke så meget dét, at HB Køge tabte kampen, som ærgrede cheftræner Auri Skarbalius efter opgøret - for resultatet er som oftest det mindst vigtige ved en testkamp.

Nej, det var måden det skete på, der irriterede ham. For især i de bagerste rækker sejlede østsjællænderne rundt - og så hjalp det mindre på humøret, at Nykøbings forsvar havde gjort det samme kampen igennem.

- Vi laver alt for mange simple fejl, og det er aldrig os, der agerer. Tabte dueller, kæmpe forsvarsfejl, og sådan kunne man blive ved, siger Auri om den defensive indsats på dagen.

Og tilføjer:
- Jeg ved godt, at jeg spiller med to forskellige hold i de to halvlege, men det synes jeg ikke gør den store forskel i dag. Vi spillede en rigtig fin kamp i Nordsjælland forleden, og så tror vi, at vi kan gå på vandet i dag, men det kunne vi meget langtfra. I det mindste er jeg glad for, at det er i dag, at vi spiller sådan hér og ikke på lørdag, påpeger Skarbalius.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?