21. oktober 2020
Alexander Kamp får debut i en såkaldt Grand Tour, når han på tirsdag ruller ud på 1. etape af Vuelta a España. Foto: Trek-Segafredo
Alexander Kamp får debut i en såkaldt Grand Tour, når han på tirsdag ruller ud på 1. etape af Vuelta a España. Foto: Trek-Segafredo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Alexander Kamp udtaget til Vuelta'en

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alexander Kamp udtaget til Vuelta'en
Opdateret 15. oktober 2020 kl. 18:34
Sport DAGBLADET - 15. oktober 2020 kl. 11:58
Af Kasper Nørgaard Hansen

Den 26-årige Køge-dreng Alexander Kamp har ikke haft nogen nem første sæson på World Tour'en hos storholdet Trek-Segafredo. Løb efter løb er han udgået i - blandt andet på grund af forskellige småskader.

For nylig leverede han dog en klart godkendt indsats i klassikeren Liege-Bastogne-Liege, og torsdag blev han så udtaget til sit suverænt største løb nogensinde: Vuelta a España, det tre uger lange etapeløb, der på dansk også kendes som Spanien Rundt.

En stor fjer i hatten for Kamp, som dermed får 18 etaper til at vise sig frem på den allerstørste scene. En glædelig nyhed, skulle man bestemt mene, men på trods af dét, har Trek-Segafredo-rytteren ikke lyst til at sige meget mere til sn.dk om udtagelsen.

»Tak for tilbuddet, men jeg har ikke rigtig lyst til at kommentere min udtagelse eller andet i den dur«, skriver han kortfattet i en sms.

Vuelta'en begynder på tirsdag og slutter - efter planen - d. 8. november. »Efter planen« fordi man også må være realistisk at sige, at med dén måde som coronaen lige nu raser på de professionelle cykelhold - så kan det langfra regnes for sikkert, at løbet nogensinde når til vejs ende.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?