13. juli 2020
pexels-photo-1108572
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vælg en energikilde der giver grønne tal på varmeregningen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vælg en energikilde der giver grønne tal på varmeregningen

Selvom de lune sommermåneder er lige om hjørnet, løber der stadig varmt vand rundt i radiatorerne rundt om i de danske hjem. Det vil der højst sandsynlig gøre, indtil sommervarmen for alvor får fat om et par måneder. Indtil da kommer varmen fra alternative energikilder, og dem findes der på det danske såvel som internationale marked en hel del af. En af de energikilder som vinder frem i popularitet herhjemme, er blandt andet varmepumper. De tilbyder nemlig en økonomisk løsning som samtidig passer på miljøet.

Hvilke typer varmepumper findes der?

Der findes tre forskellige typer af varmepumper, som hver især udnytter de eksisterende ressourcer til at omdanne til energi og varme. Det er henholdsvis en luft-til-luft varmepumpe, en luft-til-vand varmepumpe og en jordvarmepumpe. Varmepumperne har hver deres fordele, som gør at de yder optimalt under forskellige forhold. Du kan læse mere om de forskellige typer af varmepumper på findvarmepumpe.dk.

Fordele ved varmepumper

De forskellige varmepumper har forskellige fordele – men de har en række fællestræk, som er værd at hæfte sig ved. Fordelene kan du læse mere om herunder:

Kontrol og styring
En varmepumpe giver optimale muligheder for at kontrollere varmeforbruget i hjemmet, og giver mulighed for at regulere varmen gennem blandt andet Wi-Fi styring og fjernbetjening. Det betyder, at er du væk hjemmefra, kan du indstille og regulere varmen til den ønskede temperatur. En varmepumpe kan ligeledes være en god og økonomisk løsning til eksempelvis sommerhuse eller fritidshuse, som man kun besøger i weekenderne.

Fleksibel opvarmning
Med en varmepumpe får du en fleksibel opvarmning, som kan indstilles efter ønsker og behov. Skal pumpes kun opvarme et enkelt rum eller hele huset? Uanset behovet findes der en varmepumpe der kan dække behovet.

En miljøvenlig løsning
En varmepumpe bruger de eksisterende ressourcer omkring sig og omdanner dem til varme. Der er derfor tale om en miljøvenlig løsning.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?