15. maj 2021
1560-L1011 - sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vælg den rigtige kaffemaskine

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vælg den rigtige kaffemaskine

Kaffe er ikke bare kaffe. Kaffe kan smage meget forskelligt, alt efter hvilken kaffemaskine eller bønne, man vælger. Derfor bør man ikke gå på kompromis med valg af kaffemaskine. Man skal heller ikke gå på kompromis med miljøet. Hos Senseo brænder de for at skabe de bedste kaffemaskiner på den mest bæredygtige måde.

Bæredygtighed fylder mere og mere. Vi er blevet mere bevidste om vigtigheden i at passe godt på klimaet. Men dette betyder ikke, at man skal gå ned på kvaliteten. Med en Senseo kaffe maskine sikrer man sig den mest velsmagende kaffe. Samtidig sikrer man sig, at man gør en indsats for at passe godt på vores klima og klode.

Kaffemaskiner for enhver smag

Senseo laver mange forskellige slags kaffemaskiner. Uanset om man er til helt stærk kaffe eller en mildere smag, kan man garanteret finde en kaffemaskine hos Senseo. Kaffemaskinen er præget af et simpelt design. De er desuden meget lette at håndtere. Man slipper for at bøvle med kaffepulver og bønner alle vegne.

Det smarte med Senseo er nemlig, at man blot putter en kaffepude ned i maskinen. Kaffepuderne købes separat. Herved får man lækker special kaffe med smag. Der er et stort udvalg af kaffesmage. En Senseo kaffemaskine sørger for, at kaffen får den eftertragtede kaffe-crema-lag. Det smager både godt og ser professionelt ud.

Et vigtigt element i hverdagen

Kaffe er for rigtig mange helt essentielt for en velfungerende hverdag. Man kan nærmest altid finde en god grund til at drikke en kop kaffe. Den passer perfekt til ostemaden på morgenbordet, mens man læser dagens avis. Kaffen kan være noget socialt, som vi samles omkring. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at kaffen er let tilgængelig og nem at lave.

Enkelt og bæredygtigt

Bort set fra, at det skal være nemt at lave kaffe, er det selvfølgelig også rart at drikke kaffen på en bæredygtig måde. Lige netop dette er Senseo eksperter i. Hos Senseo går de meget op i at lave produkter, som er bæredygtige. Ved at vælge dem er man derfor med til at gøre en indsats for et bedre klima. Hvem vil ikke drikke god kaffe med god samvittighed?

Kaffepuderne hos Senseo er 100% UTZ-godkendte. Dette vil sige, at de er miljørigtigt bæredygtige. De kan nemlig komposteres. På den måde kommer kaffen tilbage til naturen med alle næringsstoffer. På den måde kan man let dyrke nye kaffeplanter. Det er en helt naturlig livscyklus.

Det skal være nemt, sjovt og velsmagende at leve bæredygtigt. Senseo sørger for at opfylde alle delene. På deres hjemmeside kan man læse mere om deres engagement i at hjælpe miljøet mest muligt. Samtidig kan man her finde ud af, hvilken kaffemaskine, man skal vælge.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?