17. september 2019
investeringstips
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tjen 50.000 ekstra om måneden med investeringstips fra Blue Lobster

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tjen 50.000 ekstra om måneden med investeringstips fra Blue Lobster

Casper Scneidereit oprettede i slutningen af 2017 investeringsbloggen ”Blue Lobster”, hvor han åbent og ærligt deler tips og tricks, til hvordan du kan blive økonomisk uafhængig. På bloggen skriver han indlæg om hans egne erfaringer, og samtidig deler han, hvor meget han selv har optjent på de investeringer han har fortaget. Så vil du gerne tjene 50.000 kroner ekstra om måneden? Så læs meget mere herunder…

Afkast på 5 millioner kroner

I dag viser tallene på Casper Scneidereits blog, Blue Lobster, at han har tjent lige under 5 mio. kr. på alle hans investeringer. Her er det klart hans ejendomsinvesteringer, som han har tjent mest på. Casper har pr. dags dato tjent 4.753.344 kr. på hans ejendomsinvesteringer.

Hvor mange ejendomme skal du have, før at du kan leve af din ejendomsportefølje?

I et af Casper Scneidereits første blogindlæg omkring ejendomsinvestering, svarer han på spørgsmålet: ”Hvor mange ejendomme skal man have, før man kan leve af sin ejendomsportefølje”. Her skriver Casper:

”Jeg er kommet frem til, at jeg med en bruttoindkomst på cirka 50.000 kroner om måneden kan leve nogenlunde, som jeg ønsker, og stadigvæk have fleksibilitet og økonomisk råderum. Det beløb dækker faste leveomkostninger, indbetaling til pensionsopsparinger (rate- og alderspension) m.v. Kort sagt er et afkast på 600.000 kroner/året fra min ejendomme med andre ord, det jeg skal bruge, for at kunne leve af dem.”

Så mange ejendomme udlejede Casper Scneidereit i 2017

Længere nede i blogindlægget, fortæller Casper, at han på daværende tidspunkt udlejede 9 lejemål, som til sammen gav ham en årlig huslejeindtægt på lige under 449.000 kr. Af de 449.000 kr. skulle der selvfølgelig betales nogle udgifter, som f.eks. ejerforeninger, ejendomsskat og vedligeholdelse på lejlighederne.

Efter alt dette var betalt, stod Casper med en årlig indtjening på omkring 295.000 kr. svarende til en månedlig indtjening på ca. 25.000 kr. Derfor kunne han hurtigt regne ud, at han skulle have 22 lejemål af samme type, som han på daværende tidspunkt ejede, for at nå en årlig indtjening på de 600.000 kroner, efter alle udgifter er betalt.

Ikke kun ejendomsinvesteringer

Bloggen startede med at handle om ejendomsinvesteringer, men du kan i dag både læse om aktie- og valutainvesteringer, crypto-valuta, crowdlending, affiliate marketing og meget mere.

Vil du gerne følge med på Casper Scneidereits rejse mod økonomisk frihed, og samtidig selv modtage konkrete tips til, hvordan du kan komme i gang med at skabe dig selv en passiv indkomst? Så kan du læse meget mere på hans blog: Blue Lobster.

Økonomisk uafhængighed

Hvis du bliver økonomisk uafhængig, så kan du i princippet gøre hvad du vil. Har du altid drømt om at rejse jorden rundt? Vil du gerne sige dit job op og blive herre i eget hus? Eller har du i flere år, bare gået og drømt om en ny overdækket terrasse? Så er det er kun dig selv, som sætter grænserne. Hvis du gør dit forarbejde ordentligt, så kan du allerede om få år, nyde godt af afkastet på dit arbejde.

De første år er de hårdeste

Som med alt andet arbejde, så vil de første år du bruger på at lærer hvordan du gør alt dette og på at sætte alle dine nye investeringer op, være de hårdeste.

Det kræver selvfølgelig også at du har en god sum penge til at starte med. Der er ting som affiliate marketing og andre mindre investeringsmuligheder, som kan være en god ide at starte med, de disse ikke altid kræver den store startkapital, men mere kræver hårdt arbejde.
Du har ved at læse ovenstående, forhåbentlig fået blod på tanden til at komme i gang med at investere. Så hvis du gerne, vil have økonomisk frihed, så start med at planlægge dine fremtidige investeringer i dag.