22. oktober 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tips til at leve sundere som gamer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tips til at leve sundere som gamer

Nu til dags er der mange, som er glade for at game. Det kan være sjovt, og det kan være en god måde at få gode venner. Dog er det også vigtigt, at man ikke glemmer sundheden under al den gaming. Her får du således et par tips til at leve sundere som gamer.

Beskyt øjnene med bluelight briller

Som er gamer sidder man foran skærmen i meget land tid. Det blå lys fra skærmene kan dog være skadeligt for dine øjne. Derfor er det en god ide at købe nogle gamer briller, som beskytter mod blåt lys. Disse kaldes også for bluelight briller.

Det kan gøre det mere sikkert, behageligt og sjovt at game, når man får beskyttet øjnene.

Sid ordentligt med en ergonomisk stol


Man kan sidde meget ned, når man gamer. Derfor er det vigtigt, at man sørger for at sidde ordentligt, mens man gamer. Hertil kan du købe en god og ergonomisk stol, som er komfortabel og støttende.

Hvis du ikke vil købe en ergonomisk stol, så kan du nøjes med at sidde med strakt ryg, mens du gamer. Du kan læse mere om gode siddepositioner på nettet, så du ved, hvordan du sidder sundt, mens du spiller.

Tag regelmæssige pauser


Det kan godt være, at spillet hele tiden er godt og spændende. Dog er det vigtigt, at du tager regelmæssige pauser. Det kan være pauser, hvor du kommer op og stå og får bevæget dig. Det er meget sundere, end hvis du bare bliver siddende i timevis.

Det kan også være pauser, hvor du får snakket med andre end dine gamer-venner.

Husk de sunde snacks


Det kan være, at du har en masse snacks liggende, mens du gamer, men det er måske ikke alle, der er sunde. Hvis du således gerne vil leve sundere som gamer, så må du huske de sunde snacks.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?