15. august 2020
droner-kamera
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teknologiske julegaver til din ønskeseddel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teknologiske julegaver til din ønskeseddel

Med juleaften lige på trapperne er der mange, der mangler inspiration til ønskesedlen. Dette er problematisk, da efterspørgslen på gaveønsker typisk er stor, og venner og familie tilmed gerne vil have ønskelister så tidligt som muligt. Jo hurtigere du får skrevet en ønskeliste til jul, jo bedre.
Drømmer du om tech-gaver, er julen den oplagte tid til at få lige præcis det, du drømmer om. Vi giver dig her inspiration til, hvilke teknologiske julegaver du kan skrive på din ønskeseddel.

Drone med kamera – optag flotte videoer

Elsker du at eksperimentere med billeder og video? Så skal du selvfølgelig ønske dig en drone med kamera i julegave. Uanset hvor stort gavebudgettet er, kan der findes en passende drone – markedet byder på droner med kamera i alle prisklasser. Med en kameradrone kan du fange både store og små øjeblikke i livet fra helt unikke og nye vinkler.
En drone med kamera er en fjernstyret, trådløs enhed, hvormed du kreerer videoer af høj kvalitet fra fugleperspektiv. Om du ønsker at bruge dronen med kamera til at indfange landskaber, seværdigheder, familiefester, højtider eller lignende, er helt op til dig. Tilføjelsen af en drone med kamera til ønskesedlen næppe noget, du vil fortryde.

Inden du giver dig i kast med at eksperimentere med dit nye legetøj, er det en god idé at gennemlæse reglerne for fjernstyrede droner. Danmark er nemlig det land i Europa med de allermest restriktive regler på området.
For at være fuldstændig sikker på, at du overholder lovgivningen, kan du med fordel tage et dronetegn. Det er helt gratis at tage dronetegn, og det tager blot fem minutter.

Apple TV+ – stream, og spil løs derhjemme

Apple TV+ er for alvor kommet på banen de seneste år, og derfor kribler det på mange i fingrene for at anskaffe sig det nyeste Apple TV. Har du endnu ikke købt streaming-boksen, er det et oplagt ønske til jul.
Det fantastiske ved den nyeste boks er, at du ikke kun kan streame derpå. Boksen fungerer nemlig også som en lille spillekonsol, samtidig med at du ligeledes kan hente apps dertil.
Stream live-tv direkte til boksen, spil løs, eller stream gennem apps såsom TV2 og DR. Ønsker du at se film, kan du både købe og leje det direkte i Apple TV-appen. Du tager kontrollen over, hvad du gerne vil se. Dette må i dén grad siges at være et godt juleønske, hvis du er Apple-entusiast.

Google Assistant – styr hjemmet med din stemme

En tech-tendens, der virkelig er skudt frem i 2019, er Google Assistant. Med Google Assistant får du en digital assistent, som kan hjælpe med alverdens forskellige opgaver. Bliv opdateret på vejrudsigten, søg på internettet, styr musikken, få læst opskrifter højt, tilføj ting til indkøbslisten, tænd lyset – mulighederne er ekstremt mange med Google Assistant.
Ønsk dig start-kittet i form af Google Nest Hub til jul, eller udvid dit stemmestyrede sæt derhjemme ved at ønske dig en Google Home Mini eller Google Nest. Du kan ligeledes ønske dig kompatible enheder såsom Philips Hue og Sonos-musiksystem. Philips Hue er en smart og trådløs belysning til hjemmet, som du kan styre med din stemme gennem Google Assistant. Sonos er et trådløst lydsystem til hjemmet, som giver virkelig god lyd.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?