27. januar 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Teknologi gør det muligt at opleve dit drømmehus, inden det er bygget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Teknologi gør det muligt at opleve dit drømmehus, inden det er bygget

Der er mange danskere, der i dag bor i helt nye huse, de selv har været med til at designe og bygge. Det er en ny trend blandt børnefamilier, der ønsker at få deres hjem på lige netop den måde, der passer godt til dem.

Overalt i landet ses nye nabolag bestående af helt nye huse, der alle er bygget inden for de seneste få år. De passer godt sammen stilmæssigt, men alligevel er hvert hus forskelligt og tilpasset til netop den familie, der bor i huset.

Det er nemlig blevet muligt at bygge sit eget typehus i dag, og faktisk er prisen slet ikke højere end at købe et gammelt hus. Der er mange fordele ved at eje et nyt hus, men en af de største fordele er naturligvis, at der ikke kommer en masse vedligeholdelsesomkostninger med det samme, da alle materialer er helt nye.

Husbyggere kan opleve deres drømmehus gennem smart app

Men for mange førstegangsbyggere kan det være svært at forestille sig, hvordan drømmehuset kommer til at se ud, når først det er bygget færdigt. Det er ikke nemt at forestille sig et hjem ud fra nogle plantegninger, og derfor er Eurodans nye typehus app en fantastisk opfindelse, der gør det muligt for husbyggere at opleve deres hus via en app, der viser et visuelt typehus i 3D, man kan gå på opdagelse i.

På den måde kan familier i dag få en meget bedre fornemmelse for det hus, de overvejer at bygge, og det gør hele processen bedre og mere tryg for dem, der skal til at bygge. Teknologien gør det nemmere for helt almindelige mennesker at være med inde over en proces, der kommer til at bestemme, hvordan deres drømmebolig kommer til at se ud, og det er noget, der allerede er blevet en stor succes.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?