9. marts 2021
Screenshot 2021-01-15 at 16
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spar penge på kvalitetsprodukter og giv dit barn den bedste start på livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spar penge på kvalitetsprodukter og giv dit barn den bedste start på livet

Hos Little Happy finder du kvalitetsprodukter til børn, indenfor kategorierne: legetøj, udstyr til børn, interiør til børneværelset, velvære og meget mere. Du finder alt hvad du får brug for til dit barn, i den bedste kvalitet. Hos Little Happy finder du et bredt udvalg, fra over 300 forskellige kvalitets brands og der kommer hele tiden flere brands til. Du kan derfor være helt sikker på, at Little Happy gør sit for, at dit barn kan få den bedste start med de mest populære brands og produkter, samlet på ét sted!

Man hører tit, at pris og kvalitet hænger sammen, men det er ikke tilfældet her. Little Happy ønsker med deres koncept, at give flere børnefamilier mulighed for at købe netop det, de føler er bedst for deres børn. På den måde bidrager Little Happy til at flere børn kan få den bedste start på livet. Vi skal beskytte de små børn, og derfor er kun det bedste godt nok. Når man går på kompromis med prisen, risikerer man at få købt noget, der indeholder skadelig kemi og ikke er godt for barnet. Samtidig vil du hurtigt opleve at kvaliteten ikke er det bedste, på de billige alternativer og du vil hurtigt få brug for at skifte disse produkter ud. Derfor kan det godt svare sig at købe kvalitet fra starten.

Giv dit barn den bedste start på livet

Børn fortjener kun det bedste, men det kan være svært at følge med økonomisk og så tyer vi gerne til de lidt billigere løsninger. Vi ender med at gå på kompromis med kvaliteten, fordi prisen ofte kan virke uoverskuelig for en børnefamilie. Hos Little Happy garanteres det, at du kan spare mange penge på kvalitetsprodukter. Du kan i gennemsnit spare 45% på produkter fra kvalitetsmærker, hvis du er medlem. Besparelserne er ikke de eneste fordele ved et medlemskab hos Little Happy, du får nemlig blandt andet også:

Adgang til gratis førstehjælp til småbørnsfamilier - Vi ønsker alle at beskytte vores børn på den bedst mulige måde, men i nogle situationer rækker vores viden bare ikke altid. Hvor godt forberedt er du, hvis uheldet skulle være ude for dit barn? Med et gratis førstehjælpskursus til småbørnsfamilier er du godt stillet, så du er sikker på at kunne passe på dit barn hvis der skulle ske noget uventet. Kurset er digitalt og du kan tage modulerne når det passer dig bedst, nemmere bliver det vidst ikke.

Ét gratis produkt pr. ordre - Når du er medlem hos Little Happy har du mulighed for at vælge ét gratis produkt pr. ordre du laver. Der er altid mange gratis produkter at vælge mellem, og udvalget varieres løbende. På den måde får du altid en lille selvvalgt gave med, når du handler hos Little Happy.

Hurtigere levering - Som medlem hos Little Happy, vil din ordre altid komme øverst på listen, og du kan derfor forvente at din pakke bliver leveret hurtigere end hvis du ikke var medlem. Du skal derfor ikke vente ret længe, før du kan hente din pakke og tage dine nye favoritprodukter i brug.

Hvordan kan jeg spare penge?

Hos Little Happy er det ikke kroner og ører, der afgør hvad der er det bedste for dit barn. Du kan derfor som medlem spare helt op til 100% på dine favoritprodukter fra kendte kvalitets brands. Little Happy tror på, at ved at give landets bedste priser til børnefamilierne, får flere familier mulighed for, at købe de bedste produkter til deres børn. Little Happy forhandler de mest populære produkter, du kan derfor spare penge på de mest populære produkter, blandt andet produkter fra Aykasa, By KlipKlap, Filibabba, Yumbox og over 300 flere populære brands.

Hos Little Happy bestemmer du selv, om du vil købe dine produkter til normalpris eller til medlemspris. Et medlemskab koster 98 kr. om måneden, og er fyldt med fordele. Udover de ovennævnte fordele, får du nemlig også billigere retur, 101 dages fortrydelsesret, adgang til ekstraordinære kampagner og din helt egen shoppe konto. Hos Little Happy er der ingen bindingsperiode eller opsigelsesvarsel, så du kan trygt afprøve et medlemskab og nyde alle de fordele, du kan få.

Er det en god idé at udnævne politikere til ambassadører?