19. september 2020
sam-dan-truong--rF4kuvgHhU-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Spar op til det, du drømmer om: Tre af de bedste sparetips

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Spar op til det, du drømmer om: Tre af de bedste sparetips

Mangler du altid penge sidst på måneden? Rækker pengene ikke altid til de fremtidsdrømme og mål, som du har? Det er ikke altid nemt, hvis pengene ikke rækker til det, som man ønsker. Frygt ej – i denne artikel har vi nemlig samlet de tre bedste sparetips, så du kan få en bedre økonomi og komme i gang med at spare op til det, du drømmer om.

Tip nr. 1: Genbrug er godt

I disse klimatider har du sikkert hørt det mange steder: Genbrug er godt. Der er et hav af muligheder for at købe brugte ting. For eksempel har du denne mulighed: Køb brugt bil. Ved at købe en brugt bil er der ofte en hel del penge at spare. På samme måde kan du også spare penge, hvis du eksempelvis køber et par sko på nettet. Omvendt kan du også selv sælge ud af dine brugte ting, og på den måde få lidt ekstra ind på opsparingen.

Udover at genbrug er godt for klimaet, er det med tiden blevet mere populært. Danskere har aldrig før købt så meget genbrug, som de gør nu. Og det er ikke uden grund. I dag kan du nemlig finde et hav af forskellige apps og internetplatforme, som kan hjælpe dig med at sælge og købe brugte ting. Det er således i dag både nemmere og hurtigere at købe genbrug, og du behøver således ikke at tage på loppemarked næste gang, du leder efter noget brugt.

Tip nr. 2: Lav madplan for ugen

For mange danskere er mad én af de største poster i budgettet, og ofte har man ikke altid styr på, hvor mange penge, man helt nøjagtigt bruger på mad om ugen. Det kan man heldigvis få styr på ved at lave en madplan. Det er meget nemmere at få et overblik over, hvor mange penge man bruger på mad, hvis man holder sig til sin madplan. På den måde kan man også undgå impulskøb, når man befinder sig i supermarkedet, og ikke altid ved, hvad man skal have til aftensmad.

Med en madplan bliver din hverdag samtidig nemmere og mere overskuelig, fordi du ikke længere skal bruge energi og tid på at finde ud af, hvad du skal have at spise på dagen. Turen i supermarkedet bliver således hurtigere og mere effektiv, fordi du ved lige, hvad du skal putte i kurven. Og den helt store gevinst ved at lave en madplan er, naturligvis, at man kan spare en hel masse penge, fordi man kan planlægge indkøbene således, at man kan bruge bestemte råvarer i flere retter i løbet af ugen. Dermed også undgår man også at smide madvarer ud, som man ikke får brugt.

Tip nr. 3: Kig efter tilbud

I dag kan du finde gode tilbud overalt. I supermarkedet, på nettet, i tøjbutikker og i alverdens forretninger. Hvis man går på jagt efter de gode tilbud, kan man som regel finde store besparelser på alt fra tøj, sko og smykker til elektronik og madvarer. Det kan altså godt betale sig at gå efter udsalg og gode tilbud, når man alligevel skal ud at shoppe.

Når du handler ind til din nye madplan kan du med fordel tjekke tilbudsaviserne fra de butikker, der ligger i nærheden af dit hjem. Hvis du gør dette, kan du se, om der er penge at spare på at handle i ét supermarked frem for et andet. Du kan også tilmelde dig butikkernes nyhedsbreve, så du altid er den første til at få gode tilbud og rabatkoder, som du kan bruge, når du alligevel skulle handle hos dem.

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?