14. april 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skab dig overblik over virksomheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skab dig overblik over virksomheder

Synes du godt nogle gange, det kan være en jungle at finde rundt i, hvilke virksomheder der findes, hvordan de er bygget op, og hvad folk vurderer dem som?

Det er ikke underligt, det kan være svært at danne sig et overblik over en virksomhed og dens økonomiske situation ud fra de offentligt tilgængelige oplysninger, specielt hvis man ikke lige sidder med det til dagligt. Derfor er det godt, at der findes platforme, der kan hjælpe.

Visma Rating er en platform, der giver dig svar på dine spørgsmål. Her kan du slå op i CVR-registeret og finde alle de oplysninger, der er offentligt tilgængelige for den relevante virksomhed. Ved en bestilt kreditvurdering sendes den direkte til den mail, du har oplyst, så du kan få adgang til oplysningerne.

Det, der specifikt gør sig gældende, er din mulighed for at få udarbejdet en kreditvurdering, så du kan danne dig et overblik over virksomhedens økonomiske situation. Det kan påvirke din vurdering af dem i et eventuelt samarbejde eller når du har brug for en ydelse.

Som enkeltperson kan det være svært at finde rundt i diverse oplysninger, der er tilgængelige, men her sidder relevante medarbejdere, der kender til systemerne, og udarbejder rapporten med alle de oplysninger, du har brug for inkluderet.

Personlig vurdering

En kreditvurdering er ikke offentligt tilgængelig. Det betyder, at såfremt I som virksomhed vælger at få udarbejdet en kreditvurdering, så er det kun jer, der har adgang til den. Den ligger altså ikke offentligt tilgængelig.

Såfremt I har spørgsmål til, hvordan rapporterne udarbejdes, og hvad I kan få ud af det, er det altid muligt at kontakte kundeservice. På den måde kan I føle, at der personligt bliver svaret på jeres spørgsmål, så I ikke i samme grad har brug for at søge rundt på hjemmesiden i jagten på informationer, der kan være svære at danne sig det fulde overblik over.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?