20. oktober 2020
799-L1014 - sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Saml din gæld hos en udbyder og spar penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Saml din gæld hos en udbyder og spar penge

Mange af os har oparbejdet os stor gæld gennem flere år, og det kan være en svær økonomisk spiral at komme ud af igen. Her kan du læse mere om, hvordan du enkelt kan samle din gæld og spare penge. Det er måske lige præcis det, der skal til for at få styr på din privatøkonomi?

Har du taget mange små, dyre lån?

De seneste mange år har fænomenet onlinelån været ekstremt populært. Det har været meget nemt at få indvilget et lån online og endnu nemmere at tage et nyt. De fleste leverandører har reklameret med, at det kun tager få minutter både at ansøge om lån og at få pengene overført til din konto – og dermed er der mange, der er blevet lokket. Hvis man står og mangler penge her og nu, så kan det nemlig være et ekstremt fristende alternativ, men hvordan er det egentlig gået?

Der er mange, der mener, at der har været alt for lidt regulering på området for onlinelån, og det er måske ikke så langt fra sandheden. Det har nemlig været sådan, at næsten alle har kunnet få et hurtigt lån, også uanset hvor meget gæld og hvor mange lån man har haft i forvejen. Lige så hurtigt som man kan få sit lån på sin konto, kan man komme ind i en meget negativ økonomisk spiral.

Hvordan kan jeg samle min gæld?

Der findes heldigvis råd for dig, der betaler ned på mange små, dyre lån og gældsposter. Der findes nemlig noget, som man kalder for refinansiering eller samlelån. Det er et lån, hvor man samler alle de små gældsudgifter i et større lån - det bliver faktisk både billigere og langt mere overskueligt.

Samlelån får styr på din gæld og i sidste ende også din privatøkonomi. Det er nemlig meget stressende at skulle forholde sig til et hav af regninger hver måned, og det kan være svært at planlægge sin økonomi på en fornuftig måde. Det er ekstremt stressende at betale ned på mange små lån og gældsposter, og derfor siger det nærmest sig selv, at det er langt mere overskueligt, når man bare får en regning med et fast beløb hver måned.

En anden stor fordel med et samlelån, er at lånestedet som regel indfrier dine små lån, så de er helt ude af verden, og du skal kun forholde dig til dit nye samlelån.

De fleste små lån har et tilbud om at være rentefrie den første måned, men efter den første måned har man skulle betale ekstremt høje gebyrer og renter. Dem, der bare har nået at læse gratis, har fået sig en slem overraskelse og en dyr gæld.

Fordi der ikke har været så stor konkurrence på markedet før nu, så har det nemlig været ekstremt dyrt at låne penge online. Både dette og regulering omkring onlinelån er ved at blive skærpet, men det ændrer ikke på det faktum, at mange stadig betaler ned på meget dyre og ugunstige lån, som de ikke kommer til bunds i. Nu er der kommet mere konkurrence på markedet, mere regulering og bedre lånevilkår. Det er her samlelån kan komme til undsætning.

Der er mange penge at spare på et samlelån

Et samlelån sparer dig ikke blot for stress og bekymring, men også for mange penge hver eneste måned. Nu hvor lån generelt er blevet meget gunstigere, så er der gode muligheder for, at dit samlelån bliver langt billigere end dine samlede gældsudgifter for de små lån. Det handler selvfølgelig også om, at du kun betaler eventuelle renter og gebyrer til en enkelt leverandør og ikke til flere forskellige.

Der er altså mange penge at spare på et samlelån. Du får samlet alle dine små, dyre lån i et meget gunstigere lån. Det frigiver penge, som du kan bruge på andre ting, samtidig som du får ro på din privatøkonomi og mulighed for at lægge et realistisk budget. Det kan nemlig være svært, når man aldrig ved, hvor meget man skal betale i gældsudgifter hver måned. Dette er dog ikke tilfældet, når du har et samlelån. Du ved altid, hvor meget du skal betale hver måned, og det bliver meget nemmere at planlægge.

Sammenlign samlelån for det bedste tilbud

Det er altid en god ide at sammenligne flere lån, inden du finder det lån, du gerne vil tage. Når du sammenligner flere lån, så får du mulighed for at vælge det lån, der er billigst, og som passer bedst til dine behov. Med Bankly.dk sender du bare en enkelt låneansøgning afsted, og så får du lånetilbud fra flere banker, så du nemt kan sammenligne konkrete tilbud.

Det gør det meget nemt at finde det bedste samlelån og få styr på din privatøkonomi. Der kan være mange penge at spare ved at samle din gæld i et samlelån.

Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?