20. oktober 2021
photo-1527368746281-798b65e1ac6e
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan vælger du det rigtige butikslokale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan vælger du det rigtige butikslokale

Dette er sponsoreret indhold

Eftersom at verden er blevet mere digitaliseret og Covid-19 fortsat er en del af vores hverdag, så ser man en stigende tendens i internethandlen. Selvom mange tyer til online-shopping, elsker danskerne stadig at handle fysisk i både store og små butikker. Det kan være, at netop du går og drømmer om at åbne en butik eller måske skal du udvide din forretning, så læs med her, da denne artikel komme med gode råd til hvad du skal tænke på når du vælger et nyt butikslokale. Du kan også se meget mere om butikslokaler til leje, ved at følge linket.

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed

Der er mange ting at tage højde for når du skal realisere din drøm om at åbne en butik. En af dem er at grundigt overveje beliggenheden, da det er ekstremt vigtigt at du finder den bedst mulige beliggenhed til dine butikker. Det er også vigtigt at overveje om din beliggenhed passer til din butiks målgruppe.

Hvis vi tager en sandwich forretning som eksempel, så vil en god beliggenhed for netop denne type butik, være et sted i nærheden af en togstation eller forskellige uddannelsessteder såsom efterskoler eller universiteter. Disse beliggenheder vil nemlig indebære mange pendlere eller unge mennesker som dermed har mulighed for at benytte sig af de gode frokostmuligheder.

Når du overvejer din butiks beliggenhed, er det også godt at overveje om det er et område med en god fremtid i. Det kan naturligvis være svært at gennemskue om der er en god fremtid i et specifikt område, men følg din mavefornemmelse og eventuelt hør de lokale og andre butiksejere om deres tanker.

Valg af butikslokaler

Det er en god idé at vælge butikslokaler der har været brugt til det samme som den type butik du vil drive. Hvis du i stedet vælger at starte helt fra bunden med et tomt lokale, og dermed indretningen af butikken, skal du finde et lokale der passer til lige netop din virksomhed.

Hvis du vælger at bruge et lokale, som har været brugt til lignende type forretning tidligere, kan du udnytte det på to måder. Enten er din forretning et frisk pust til området eller også kan din forretning leve på successen fra den tidligere ejer. Uanset hvad er det godt springbræt til at få en god start på forretningen.

Alt efter hvilken type forretning du vil drive, skal du overveje hvilken slags butikslokale du skal vælge. Skal du eksempelvis sælge tøj eller smykker, skal du måske genoverveje at vælge et tidligere kontor som dit butikslokale. Det vil give dig en masse ekstra arbejde, og vil du spare den ekstra arbejdsbyrde bør du gå med et tomt lokale. Et tomt lokale, er som et tomt kanvas, og du kan dermed skabe nøjagtig den forretning som du altid har drømt om.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?