5. marts 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan spiller du golf på en mere miljøvenlig måde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan spiller du golf på en mere miljøvenlig måde

Golf er en fantastisk sport at gå til, det er både hyggeligt og en sport, hvor alle kan være med. Det er nemlig ikke en sport, der kræver samme fysiske styrke, som mange andre sportsgrene gør. Men alligevel er det en sport, hvor du får bevæget dig lidt og dyrket lidt motion.

Når du skal spille golf, har du brug for golfkøller og -bolde. Boldene skydes rundt på banen i håb om at bruge færrest antal skud, før målhulet rammes. Men undervejs er der forskellige forhindringer som for eksempel vand. Vand som hurtigt betyder, at der skal bruges ekstra mange golfbolde.

Det er også muligt at genbruge indenfor golf

På samme måde som det er godt for miljøet at genbruge alle andre steder, er det også en god ide at gå ind for genbrug inden for golf. For det kan du nemlig nemt.

Det skyldes, at vandet på banerne, som nævnt koster rigtig mange golfbolde i løbet af året. For skydes bolden i vandet, får du den ikke bare lige op igen selv. Det er er jo selvsagt spild af golfbolde. Derfor er der firmaer, som lever af at tage rundt til de forskellige golfbaner, hvor deres dykkere samler boldene op igen. Synes du også dette lyder som en god ide, kan du finde Out of Bounds Genanvendte Golfbolde lige her.

Køb eventuelt også golfkøllerne brugt

Udover at du har muligheden for at købe golfboldene brugt, har du også mulighed for flere steder at købe brugte golfkøller. Spiller du blot for hyggens skyld, kan dette være en lige så fin ide for dig som at købe helt nye køller. For vælger du blot nogle som stadig er af pæn stand, vil du stort set ikke kunne mærke forskel, bortset fra at du vil kunne få dem til en langt billigere pris.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?