6. maj 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan skal du holde ferie i Danmark

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan skal du holde ferie i Danmark

Planlægger du at holde ferie i Danmark i år? Der er mange, der har en idé om, at det er nødvendigt at rejse udenlands for at få en god ferie, men der er masser af spændende og fede ting, du kan lave i Danmark i din ferie.

Her får du nogle forskellige gode idéer til ferieaktiviteter.

Tag en tur på glamping

Hvis du gerne vil give dig selv en anderledes oplevelse i din ferie, kan du f.eks. tage på glamping. Glamping er en førsteklasses campingferie. Du får den hyggelige stemning fra en campingferie, men til gengæld bor du i et luksus telt med køkken og rigtige senge.

Hvis du før har været på almindelig campingferie, er det oplagt at prøve den opgraderede version af det, nemlig glamping. Det er også et godt valg for dig, som gerne vil på campingferie, men som til gengæld ikke gider at bøvle med at slå et telt op, puste en luftmadras op osv.

Hold ferie i et sommerhus

Du kan i virkeligheden sagtens holde din ferie derhjemme. Det er ikke nødvendigt at tage alverdens steder hen for at få en hyggelig ferie. Men hvis du alligevel godt kan lide at komme lidt væk hjemmefra, kan du f.eks. tage i sommerhus. Der er noget helt særligt over stemningen i et sommerhus. Det er som om, at det altid er lidt mere hyggeligt end at være derhjemme.

Hvis ikke du har dit eget sommerhus, kan du enten låne et af nogen du kender eller leje et online. Der findes masser af bureauer, som udlejer sommerhuse året rundt. Det handler for dig om at finde et, der ligger i et område, som du synes, er hyggeligt. Det kan både være i nærheden af strand, skov eller by. Det kommer helt an på, hvad du foretrækker.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?