25. oktober 2021
5234-T2262 - sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan kan du leve af din jagthobby

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan kan du leve af din jagthobby

Er du vild med jagt, og har du bare lyst til at beskæftige dig med jagt hele tiden? Sådan er der mange, der har det, for jagt er virkelig en hobby, der kryber ind under huden og griber dig mere og mere. Her dykker vi ned i tre måder, hvor på du kan dyrke din jagthobby, så læs med, hvis du også er bidt af jagt og bare ikke kan få nok.

Jagt synes at være en fritidsbeskæftigelse i vækst, og flere og flere søger ud i naturen og væk fra det pulserende liv med alt for meget støj og input. Her kan jagt være en god mulighed for at dyrke det simple og komme i kontakt med sine urinstinkter.

Åbn din egen jagt butik

Hvis du ønsker at beskæftige dig med jagt og samtidig dele din passion med andre, kan du overveje at åbne din egen jagt butik. Her kan du dagen lang gå rundt mellem det spændende udstyr, og du kan vejlede kunderne om forskellige aspekter omkring jagt. Sådan kan du dele din viden og passion med andre jagtinteresserede og tilmed gøre det til din levevej. Her på Sjælland findes der mange gode steder at gå på jagt, så det vil det være et strategisk godt sted at lægge sin jagt butik.

Reguler bestanden som skovfoged

Du kan også vælge at uddanne dig til skovfoged. Som skovfoged i de store sjællandske skove er en del af jobbet at være med til at regulere bestanden af f.eks. rådyr, da det er vigtigt for skovens dyreliv, at der er den korrekte balance mellem dyrene. Dette er altså også en måde, du kan beskæftige dig med jagt på og have din daglige gang i skoven, hvor du tilmed virkelig får nogle skridt på skridttælleren, da man skal gå meget.

Lev af dit bytte

I Amerika ser man af og til, at krigsveteraner ikke kan trives med livet, som de kendte det, før de drog i krig og derfor vælger at flytte ud i de store skove. Her lever de af, hvad de kan jage og dyrke. Det behøver man nu ikke at flytte ud i skoven for, men er man den hardcore vildmandstype, kan man prøve kræfter med kun at spise det kød, man selv har skudt og måske også prøve at dyrke så meget så muligt i sin have og dermed være så selvforsynende som muligt. Enkelte ting, som f.eks. kaffe, kan dog være svære at være selvforsynende med.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?