26. september 2021
Etienne Girardet/© Etienne Girardet, BAR PACIFIC
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan kan du få mere ud af din fritid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan kan du få mere ud af din fritid

Synes du også, at tiden bare flyver, når man endelig har mulighed for at slappe af? Vi lever i et samfund, hvor man normalt har meget travlt, så man kan til tider glemme, hvordan man egentlig holder pause. Lad være med at spilde din fritid på noget, du ikke har lyst til; du kan få meget mere ud af de øjeblikke.

Når man endelig har pause

I Danmark er det desværre meget normalt at have travlt hele tiden. Der er altid noget mere, man kan gøre, og det kan gøre det svært at tage pause. Når man så endelig har lidt fritid tilgængeligt, er det nemt at gå i stå. Der er pludselig så mange muligheder for det, man kan tilbringe sin fritid med, at det nærmest bliver umuligt at vælge. Derfor er der mange, der ender med at ligge med deres telefon eller se TV, selvom det måske ikke er det, de faktisk har lyst til.

Træk vejret

I stedet for at gøre ting, der bare får tiden til at gå, kan du sætte dig ned og overveje dine muligheder. Du har ikke tid til at gøre det hele lige nu, men du kan jo lave en liste over ting, du gerne vil prøve, så du har de idéer til fremtiden. Det kan være både store som små ting. Måske vil du gerne køre til stranden en dag, hvor du har fri, måske har du en bog derhjemme, du gerne vil have læst, og måske er der noget i dit nærområde, du gerne vil se. Der er nok at vælge imellem, men har man en liste, bliver det hurtigt mere overskueligt.

Se verden

Når du har ferie eller weekend, kan det være fedt at bruge sin fridag på at opleve noget nyt. Selv et lille land som Danmark har meget at byde på, så du skal ikke være bange for at køre afsted. Har du ikke egen bil, kan du jo eventuelt leje en. Er det derimod økonomien, der driller, kan du tage et billån, så du kan finde den bil, du gerne vil have. Du kan finde det billigste billån online, så du kan komme i gang med at køre Danmark rundt.

Hvad kan du lide at lave?

Der er mere i livet end det, der foregår på en skærm. Find ud af, hvad du har lyst til, hvad du kunne tænke dig at opleve, og spring ud i det. Dog skal du også tage en pause og slappe af, når det er nødvendigt, men det er alt sammen en balancegang.

Stemmer du til kommunalvalget i år?