6. maj 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sådan får du din have gjort sommerklar

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sådan får du din have gjort sommerklar

Der er mange projekter, der bliver udskudt og udsat i løbet af et år, og har man mange ting om ørene som husejer, så kan der gå lang tid, før man egentligt får gjort noget ved alt det, man har sat sig for at lave om på. Er du en af de sommerglade danskere, som glæder sig til at sidde i haven til sommer, så kræver det, at den er klargjort til det, og her bliver du klogere på, hvordan det kan lade sig gøre allerede nu, så du ikke bliver overrasket, når sommeren er i Danmark.

Begynd allerede når nattefrosten er ovre

Det er langt fra alle planter, der kan holde til frost og koldt vejr, og det er derfor alfa og omega, at du begynder med at plante og luge ud, når frosten er ovre. Når der ikke er mere frost, kan du dog nærmest gå amok i planter og lignende, og du kan dermed sikre, at haven er klargjort til sommer. Når du får tingene gjort i løbet af foråret, så vil der være mere tid til at nyde sommeren, og du vil dermed ikke fortryde, at du allerede begyndte i foråret med at klargøre haven.

Tag også et kig på dine havemøbler

Vælger du at gå i gang med haven til foråret, så kan det være, at du i samme omgang også skal tage et kig på dine havemøbler. Havemøbler er typisk noget, man glemmer alt om i løbet af vinteren, da de er pakket væk, og når de så tages frem igen til foråret, har man glemt, at de måske trænger til en ny klat maling, eller at de måske endda burde udskiftes.

Derfor er det en stor fordel, hvis du i foråret også tager et kig på dine havemøbler. Skal de udskiftes, har du gode muligheder for at finde et godt tilbud, da de så småt er begyndt at dukke op i aviserne, og ellers har du også god tid til at male havemøblerne, hvis du vælger den løsning. Når du både har havemøbler og have klar, kan du melde klar til sommer, og før du ved af det, kan du sidde udenfor og nyde et koldt glas vand med nogle gode venner eller din familie.

Ønsker du noget helt nyt – så få hjælp af en gartner

Er du træt af at kigge på de samme løsninger i haven, så kan du med fordel vælge en gartner København, som kan komme og hjælpe dig. En gartner kan udtænke løsninger, du måske aldrig selv ville have fundet, og nye øjne er altid en god idé at få på, hvis man selv er kørt død i et projekt. Lyder det som noget, der kunne være interessant for dig, så du for alvor kan blive glad for din have til sommer, så skal du klikke ind på linket. Via linket finder du al den information, som du har brug for, hvis du går og overvejer at få hjælp af en gartner.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?