6. maj 2021
massimo-virgilio-_ix_20znXow-unsplash
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: ST Skoleinventar tilbyder inspirerende skolemøbler og inventarløsninger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

ST Skoleinventar tilbyder inspirerende skolemøbler og inventarløsninger

Dette indhold er sponsoreret

Vi køber tøj og sko, der passer til den højde og drøjde, vi har – så hvorfor har vi ikke inventar i skolerne, der er tilpasset den enkelte elev? Vi bør passe godt på vores børn og unges holdning og velvære, specielt fordi de befinder sig så mange timer om dagen på en stol siddende ved et skrivebord. Derfor opfordrer vi dig til at læse nærmere omkring skolemøbler og inventar, hos ST Skoleinventar. De tilbyder blandt andet hæve-sænke-borde og andet lækkert og funktionelt inventar. Uanset bidrager deres løsninger til de bedste forudsætninger for din skole.

Inventar der kan skabe til plads til 100 personer

Når vi taler om skolemøbler og inventar kan det være alt lige fra ovennævnte borde og stole i et auditorium til køkkener i madkundsskabslokalet. Det kan også være en høvlbænk til sløjd eller fornuftige opbevaringsmuligheder i håndarbejdslokalet. ST Skoleinventar har flere standard indretningsløsninger og diverse modeller til sakse-, sy-, og garnskabe. Det kan også være hæve-sænke-borde eller plads til farvning og udstilling. Når det kommer til auditoriemøbler sørger ST Skoleinventar for plads til mange elever; nogle skoler har endda brug for at få etableret auditorierne med plads til intet mindre end 100 personer, hvilket ST også kan imødekomme. De kan levere auditorier til konkurrencedygtige priser i flere designs, som du kan vælge imellem. Yderligere kan ST Skoleinventar sørge for opbygning af podier, såfremt dette ønskes i auditoriet.

En bred vifte af kompetenceområder tilbyder kompetent rådgivning

Hvert eneste år sætter mere end 500.000 børn og unge sine ben på landets folkeskoler. Som bekendt skal de igennem en lang række obligatoriske fag såsom billedkunst, madkundskab, fysik og kemi samt håndværk og design. Derfor bliver der også stillet store krav til kvaliteten og funktionaliteten i disse lokaler, således eleverne kan få det bedste ud af fagene. Derfor sørger ST Skoleinventar for de bedste løsninger blandt et bredt udvalg af standard- og specialløsninger; de giver dig muligheden for at vælge netop den indretningsløsning, der passer bedst til din skole på baggrund af forhold og fysiske rammer.
ST Skoleinventar har mere end 60 års erfaring, hvorfor de er kompetente rådgivere, når det kommer til at sikre din skole med gode løsninger i form af inventar og skolemøbler. Konsulentteamet rummer en bred vifte af kompetenceområder, da det består af både arkitekter, bygningskonstruktører, indretningskonsulenter og ingeniører. De kan altså yde den bedst tænkelige rådgivning om en samlet indretningsløsning, der sikrer din skoles holdbarhed, funktionalitet og ikke mindst sikkerhed

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?