1. december 2020
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ryd op i garderoben og forkæl dig selv med nyt tøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ryd op i garderoben og forkæl dig selv med nyt tøj

Tøjskabet er et skab, man sjældent kigger ordentligt i. Ofte har man et eller flere sæt tøj, som man går mest i, mens resten af ens tøj er reserveret til festlige lejligheder. Er det noget, du kan genkende, så har du stensikkert masser af tøj i dit skab, du aldrig bruger, og du har stensikkert også noget, som kunne trænge til en udskiftning. Start først med at rydde ud og køb dernæst nyt ind.

Sælg ud af det tøj du ikke får brugt

Man kan have mange gode idéer, når man køber tøj. Måske har man en festlig begivenhed i kalenderen, hvor man skal have købt en ny kjole til, eller også finder man nogle lækre bukser, som man stensikkert kan bruge på et tidspunkt snart.

Virkeligheden er bare, at man ofte ender med at hoppe i de samme tøjsæt, selvom man har købt nyt tøj. Tøj fungerer i høj grad som en tryghed hos mange, og der er derfor også mange, der bruger gråt og farveneutralt, for at man ikke skiller sig ud, mens det også er meget velkendt at købe det for stort, så ingen kan se, hvordan ens kropstype er.

Hvis du har for meget tøj i dit skab, som du ikke får brugt, kan du lige så godt sælge det. På den måde er der nogen, der kan få glæde af det, og du bidrager dermed til miljøvenlige løsninger. Når du sælger det i stedet for at smide det ud, får det nyt liv og ender ikke i en container på en skraldeplads. Derudover får du også nogle penge, som du kan bruge til at købe nyt tøj, som du forhåbentligt får brugt, og som klæder dig godt.

Der kan være mange grunde til at rydde ud og købe nyt

Livet er uforudsigeligt, og man kan derfor sjældent vide, hvad der kommer til at ske i fremtiden. Måske har du taget på, eller måske har du tabt dig, så du ikke kan passe dit tøj. Måske har din stil blot ændret sig.

Trænger du til nyt tøj, som passer til netop din størrelse, som måske ikke kan fås i butikker i byen, så kan det være, at du skal kigge på Cassiopeia tøj. Klik ind på linket for at se det store udvalg og for at blive klogere på om de har noget tøj, som kunne falde i din smag.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?