7. juli 2020
apartments-1845884_1920
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Renoveringer som øger din boligs værdi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Renoveringer som øger din boligs værdi

Boligmarkedet er altid et mysterie, og det er svært at følge med i hvornår man skal sælge og hvornår man ikke skal. Der er et virvar af ting man som boligejer skal holde styr på ved salg af sin bolig, ikke mindst hvordan man får mest muligt får sit hjem. Der er visse ting, som stensikkert kan øge værdien på dit hjem. Uanset hvad så gælder det om at din bolig hele tiden skinner under salgsperioden. Derfor kan du med fordel få en vinduespudser til at give vinduerne en omgang, så dine vinduer står skarpt.

Nedenfor vil du kunne læse om tips til at øge din boligs værdi, og hvorfor det formentlig ikke er en god ide, at vente med at renovere.

Tid er penge - pas på med at vente

Vi har alle hørt udtrykket tid er penge, og hvorvidt det er sandt, det kan diskuteres. Dog er det ikke til debat, at man skal passe på med at vente med at isolere og fikse hjemmet. Der er visse skader eller mangler på huset, som kan skade dit hjem i sådan en grad, at værdien vil falde drastisk. Det kan for eksempel være, at dit tag er utæt eller dine rør i badeværelset lækker, så vil det beskadige resten af dit hjem. Lækager er sjældent en god ting, at vente med at fikse, da desto længere tid hvor det får frit spil, desto større skade på resten af boligen laver det - hvilket kommer til at koste dig dyrt i andre renoveringer.

Hvis det er et spørgsmål om økonomi, kan du med fordel tage et forbrugslån. Dette kan virke som en omkostningsfuld beslutning, men det kan ende med at spare dig i længden, da skaderne fra manglende renovering overgår renten på lånet. Et lille trick for at spare penge på renovering, er at få det gjort om vinteren. Dette skyldes at mange virksomheder, som specialiserer sig indenfor byggebranchen ofte har nedgang i vinterperioden, og det er derfor muligt at få en god pris.

Energirenoveringer er det oplagte valg

Energirenoveringer er en af de mest effektive løsninger, når det kommer til at øge dit hjems værdi. Dette skyldes, at sådan slags renoveringer vil resultere i at hjemmet få et bedre indeklima, reducerer varmeregningen, samt er gode for miljøet.

Energirenoveringer er typisk udskiftning af vinduer til mere energivenlige og bedre vinduer, hulmursisolering, loftisolering eller at skifte til naturvarme eller fjernvarme. Du kan med fordel inden du laver sådanne renoveringer tjekke hvilke giver håndværkerfradrag og energitilskud. Hulmursisolering, loftisolering og udskiftning af vinduer giver blandt andet mulighed for netop dette, og derfor tal med dine håndværkere om at få alle de rigtige informationer og kvitteringer med, så du kan trække det fra i skat.

Etablering af terrasse eller altan

At anskaffe en terrasse eller altan er en af de mere omkostningsfulde renoveringer på huset, men også en af de mest effektive. Salgsværdien på din bolig vil stige markant med en altan, og det siges at kunne øge værdien på op mod 200%.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?