28. juli 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ram balancen imellem lys og skygge i dit hjem – og mærk roen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ram balancen imellem lys og skygge i dit hjem – og mærk roen

Lysindfald kan gøre meget for en bolig og for dit velvære i denne. At ramme den rette balance imellem lys og skygge er dog ikke i alle tilfælde lige nemt. Vil du gerne rammer den rette balance konsekvent og med overlegenhed, så dine rum kan vækkes til live, er løsningen med elektriske rullegardiner måske det rette for dig.

Derfor kan elektriske rullegardiner være overlegent sammenlignet med andre gardintyper

Du vil måske fristes til at tænke, at er gardin er et gardin – men faktisk findes der utroligt stor grad af variation, når det kommer til at skaber balancer imellem lys og skygge i det indendørs område. At finde et godt rullegardin, der passer til det enkelte rum med den rette karakter og struktur kan være opgave nok i sig selv. Dog er det til at gå til, hvis du går systematisk til værks.

Vælg for eksempel elektrisk rullegardin, der fås i mange forskellige typer, der matcher dit interiør. Smarte elektriske rullegardiner har gode egenskaber, der konsekvent vil være med til at skabe de rette lysforhold i din bolig. På den måde vil den altid være rar at færdes i, da den balanceskabende tryghed opretholdes.

Derfor skal du finde middelvejen

Rullegardiner er ikke til for nødvendigvis at lukke alt lys enten ude eller inde. Snarere handler det netop om at finde frem til balancen og middelvejen. Således kan for meget dagslys hurtigt gå hen og blive blændende, imens for lidt vil skabe mørke og uro. Elektriske rullegardiner kan netop være med til at skabe en atmosfære, der er behagelig for alle.

Gardiner kan som udgangspunkt købes med forskellige grader af filtrering og med forskellige egenskaber og strukturer. Her handler det om at finde det, der passer til dine præferencer og forholdene i dine rum. Er du i tvivl, kan du altid søge professionel vejledning.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?