5. juni 2020
1
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pynt husets vægge med fototapet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pynt husets vægge med fototapet

Gammelt bliver ofte moderne igen. Og det gør sig bestemt også gældende med mønstret tapet. Det er dog særligt en mere moderniserede udgave af mønstret tapet, der er blevet meget populær i dag. Denne type af tapet kaldes fototapet, fordi du i stedet for et simpelt mønster, der går igen og igen, får et tapet, hvor hele din væg bliver til et stort foto. I denne artikel kan du læse mere om, hvordan fototapet kan give meget mere liv i dit hjem.

Vågn op til udsigt over storbyen
En af de typer fototapet, der er blevet rigtig populære, er tapeter, der forestiller storbyer. Forestil dig fx at vågne op til en væg, hvor du har udsigt ud over Venedig, Times Square, Brooklyn Bridge eller et andet af dine drømme rejsedestinationer. Hvis du vælger at anvende fototapet i stedet for almindeligt tapet, kan dette nemt lade sig gøre.
Der er ingen tvivl om at det tapet, du vælger, er med til at skabe en bestemt stemning i rummet. Hvorvidt du fremadrettet ønsker en simpel hvid kold stemning, eller om du vil peppe det lidt op med udsigten til Londons gader – ja det er jo helt op til dig.

Det er især i soveværelset at fototapet ofte anvendes. Her vælger du at male tre ensfarvede vægge, og væggen ved din sengegavl eller fodenden bliver så udsmykket med et flot fototapet. Nogle af de meget populære tapeter, får din væg til at line en grå murstensvæg eller en flot brun træ væg, men du kan altså også tage skridtet videre og vågne op til et udsyn over fx Hong Kong.

Det behøver ikke koste mange penge at få fototapet
Mange har en idé om at fotopapir er vanvittigt dyrt, og det er da klart at materialerne til fototapet er dyrere end til fx savsmuldstapet, hvilket også betyder at det endelige produkt er dyrere. Men det behøver ikke koste en halv bondegård at få fototapet på en enkelt væg i stuen eller soveværelset.
Hvis du vælger den helt rette leverandør af fototapet, kan du nemlig få nogle meget flotte motiver til helt fornuftige priser. Du kan fx få et fototapet af Manhattan New York i størrelsen 254x366 cm for omkring 700 kr. Og selvom 700 kr. måske virker som mange penge, så er det altså også lidt sjovere at vågne op til Manhattans udsigt, fremfor at vågne op til en
kedelig grå væg.

Hvis du finder et motiv, der gør dig rigtig glad at kigge på, så er den pris, du investerer i fototapet jo faktisk bare en investering i at vågne op til noget, der gør dig glad hver dag.
Det bedste råd man kan give dig, der overvejer fototapet er helt sikkert dette. Gå ind og kig på de forhandlere, der udbyder tapetet, og find dig et motiv, der virkelig fanger dig. Bestil det hjem, og få det sat op. Du vil helt sikkert ikke fortryde det.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?