26. marts 2019
foodtruck
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prøv en foodtruck til næste firmafest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prøv en foodtruck til næste firmafest

Er det ikke på tide at prøve noget nyt til den næste firmafest? Er I ikke ved at være trætte af tag-selv-bordet til sommerfesten og den traditionelle julemad til julefrokosten? Prøv i stedet en foodtruck. Det er nyt og overraskende og, der er rigtig meget lækkert mad at vælge i mellem.

Et nyt fænomen

Du undrer dig måske over, hvad en foodtruck er? Det er heller ikke sikkert fænomenet er nået frem til dig endnu, da det er ret nyt. En foodtruck er som navnet jo også antyder en lille lastbil med et køkken. Det vil sige, det er en form for mobilt køkken, som man kan bestille til at komme og lave mad til ens event, fest eller lignende. Med foodtrucken følger en kok, der er specialiseret i en bestemt type mad – det kan være vietnamesisk, tyrkisk, amerikansk osv. – og serverer maden nylavet fra bilens køkken.

Læs eventuelt mere om hvordan du booker på Tastytown.dk

Streetfood til julefrokosten

En foodtruck serverer det, man vil kalde streetfood. Det er traditionelle retter fra mange forskellige nationaliteter. Fælles for dem alle er, at maden er lavet af gode råvarer og af kyndige kokke, så det resulterer i en skøn smagsoplevelse. En foodtruck vil sætte ekstra liv i et arrangement, der måske plejer at være temmelig traditionelt. For eksempel er der mange, der er godt trætte af de vanlige julefrokoster med sild, fiskefilé og den traditionelle flæskesteg med rødkål.

Hvorfor ikke give det hele et tvist og bestille en foodtruck, der laver flæskesteg-sandwiches? Det vil stadig være juleagtigt, men uden den træghed, der kan præge en almindelig julemenu.

Skab et hyggeligt streetfood-miljø til firmafesten

Foodtrucken egner sig også godt til uformelle firmakomsammener, hvor det er vigtigt, at man kan mingle og netværke på kryds g tværs af afdelinger.

Det er for eksempel en mulighed at skabe et tema omkring en eller flere foodtrucks. Man kan skabe et streetfood miljø af paller og med tilfældige havemøbler og bede folk komme afslappet påklædt. Pallerne og møblerne kan grupperes og, der kan pyntes med lyskæder og stearinlys. Langt de fleste vil synes, det er hyggeligt at gå op og bestille maden ved foodtrucken, stå og hyggesnakke med forskellige kolleger indtil maden er klar, og derpå gå hen og spise den dampende varme og frisklavede mad.

Vælg mellem mange køkkener

Man kan vælge mellem rigtig meget forskelligt mad, hvis man ønsker at leje en foodtruck. Det kan faktisk være et problem at vælge mellem alle de lækre tilbud! Der er både mad fra Europa, USA, Mellemøsten, Asien, Indien og Sydamerika. Så der er ganske enkelt noget for enhver smag.

Ønsker man kun at få desserten serveret fra en foodtruck, er det også nogle der har specialiseret sig i himmelske desserter, som kan få gælde og smil frem på gæsternes ansigter. Det er også en mulighed, at det kun er natmaden, der serveres fra en foodtruck. Ligesom man i en del år nu har lejet en pølsevogn til at stå for natmaden, når det skulle være lidt hyggeligt og uformelt, kan man nu leje en foodtruck og på den måde runde en dejlig aften af på en mindeværdig måde.

Streetfood er populært

Streetfood er blevet en populær spise, da det er en form for fastfood, men slet ikke er usundt på sammen måde som den hurtige mad fra grillen på hjørnet eller fra burgerkæden.

Streetfood er som nævnt tidligere lavet af sunde råvarer og det tilberedes, mens man venter. Derudover er der en meget afslappet og cool atmosfære over fænomenet streetfood og de steder det serveres. Det har vundet frem i stor stil i de store og mellemstore danske byer og nydes af alle aldersgrupper. Så prøv en foodtruck, det er godt!