28. september 2020
Foto - sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Optimer din pensionsordning og få mest muligt ud af dine penge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Optimer din pensionsordning og få mest muligt ud af dine penge

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Kunne du tænke dig at optimere din pensionsordning, så du kan være sikker på, at du får mest muligt ud af dine penge? Så er du kommet til det helt rette sted. Her i denne artikel skal vi nemlig kigge nærmere på en pensionsmægler, APC Forsikringsmæglere A/S, som er Danmarks største af sin slags.

Hvem er APC Forsikringsmæglere?

Som nævnt er APC Forsikringsmæglere i dag Danmarks største pensionsmægler for privatpersoner. Virksomheden har mere end 200 dygtige medarbejdere, som er fordelt på lokationer flere forskellige steder i landet. Deres domicil i København er på 2.000 kvadratmeter og ligger på Christianshavn, og derudover har de også et domicil på toppen i Zenith House i Århus.

Virksomheden har modtaget intet mindre end fire Børsen Gazelle-priser og har en samlet score på 4,8 på Trustpilot. Samtidig har de over 13.000 kunder og en nettovækst af kunder på over 2.000 om året. Omsætningen rammer snart 170 millioner kroner, og de samlede pensionsdepoter ligger på over 20 milliarder kroner.

Der tegner sig et billede af, at der i Danmark er et stort behov for at have en pensionsmægler, som er sat i verden for at hjælpe privatpersonerne med at optimere deres pensionsordning, skabe gennemsigtighed på det komplekse pensionsmarked og som samtidig kan agere 100% uafhængig af pensionsselskaberne. Samtidig er det tydeligt at se på tilfredshedstallene, at virksomheden er dedikerede over for både deres kunder og deres ansatte. APC Forsikringsmæglere har med over 1.000 anmeldelser en rating på 4,8 ud af 5 point hos Trustpilot. Se apc.dk rating her.

Hvem er manden bag APC Forsikringsmæglere?

Peter Lindblad er stifter af APC Forsikringsmæglere, og han fik ideen til at starte sin virksomhed tilbage i 2006. Virksomheden blev etableret for at sikre en større gennemsigtighed i den danske pensionsbranche, der hidtil har været kendt for at være meget uigennemsigtig.

Peter Lindblad bor privat i Skovshoved sammen med sin hustru gennem 25 år, Marianne. Sammen har de tre voksne børn. Han er både iværksætter, hovedaktionær, stifter og administrerende direktør for APC Forsikringsmæglere.

Omtale i medierne

Finanswatch.dk har skrevet om APC Forsikringsmæglere, hvor de blandt andet bringer en historie om, at en række af landets største pensionsselskaber ikke har ønsket at indgå aftaler med netop APC Forsikringsmæglere. Dette er ifølge Peter Lindblad på kant med mæglerloven, hvor det blandt andet fremgår, at de pågældende pensionsselskaber skal nedsætte deres omkostninger for den ydelse, der bliver leveret af en pensionsmægler. Han mener ikke kunden skal straffes for at vælge sin egen rådgiver ved at kunden, af pensionsselskabet, tvinges til fortsat at skulle betale for rådgivning til pensionsselskabet – uanset kundens aktive valg af uvildig rådgiver. Kunder skal, ifølge Peter, have lov til at vælge om de vil lade sig rådgive af andre end pensionsselskaberne selv og dermed have lov til at komme ud af den uhensigtsmæssige interessekonflikt, som kan opstå ved at man bliver rådgivet af den samme part som samtidig forsøger at sælge en forvaltningsydelse af pensionsmidlerne. Pensionsselskaberne bør respektere kundens klare påbud om at lade sig betjene af en uvildig mægler.

Det drejer sig helt konkret om de største danske pensionsselskaber, som i stedet for accept af kundens frie valg af mægler, vælger at insistere på at anvende deres eget distributionskorps. Årsagen til dette kan bunde i en manglende lyst til at være transparent overfor deres kunder, og det er lige præcis det, som APC Forsikringsmæglere igennem deres 13 års eksistens har forsøgt at komme til livs.

I sidste ende går det nemlig ud over privatkunderne, som ikke får det mest optimale ud af deres pensionsordning, og hvis de alligevel vælger at benytte sig af en ekstern mægler, så kan de i landets største pensionsselskaber risikere at skulle betale dobbelt op for rådgivning, administration og distribution – hvor de udelukkende burde betale pensionsselskabet for forvaltning af deres pensionsmidler.

Gennemsigtighed og uvildig rådgivning

Hos APC Forsikringsmæglere er missionen, at pensionsordninger skal være gennemsigtige. Dette sker blandt andet i form af uvildig rådgivning, som for eksempel omfatter:

  • Synliggørelse af alle dine omkostninger til APC Forsikringsmæglere og pensionsselskabet (ÅOP)
  • Synliggørelse af alle ydelser forbundet med både pensionsselskabet og APC Forsikringsmæglere
  • En uvildig analyse, rangering og sammenligning af alle relevante pensionsselskabers produkter og ydelser
  • Frit valg til at vælge pensionsprodukt og pensionsselskab
  • Fri adgang til rådgivningsmøder med analytikere
  • Fri adgang til rådgivningsmøder med pensionsrådgivere og seniorrådgivere
  • Månedlig opdatering og anbefaling af depot(er) (fastholdelse eller flytning)
  • Adgang til markedets billigste og bedste risikoforsikringer for privatpersoner
  • Adgang til egen portalløsning ”Mit APC” via NemID
  • Invitation til temaaftener omkring relevante pensionsemner

I mange tilfælde er der mulighed for en optimering af pensionsordningen, men det kan være svært som privat pensionstager at finde rundt i den meget uigennemsigtige pensionsverden. Hvis du kunne tænke dig at få din nuværende pensionsordning kigget efter i sømmene for at vurdere, om der er plads til optimering, så er APC Forsikringsmæglere det rette valg.

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?