20. januar 2021
unknown
gallery icon

Se billedserie

Foto: unknown
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu starter sæsonen for boligrenovering

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu starter sæsonen for boligrenovering

Med sommeren lige om hjørnet, begynder sæsonen for alvor for boligrenoveringer over det ganske land. Gartnere og træfældere har været i gang længe, og nu begynder der at blive rift om tømrere, murere, malere, gulvslibere osv. Flere håndværkere har allerede fulde ordrebøger en måned frem i tiden og det kan derfor blive lidt af en udfordring som forbruger, at finde en lokal håndværker, der både har tid og lyst til at løse den eller de opgaver, man har brug for at få udført i sin bolig.

Før i tiden skulle man bruge lang tid på at finde en håndværker, og det tilbud man (langt om længe) fik vristet ud af håndværkeren, havde man ingen idé om, var dyrt eller billigt. Var man rigtig ihærdig, ledte man videre efter endnu en håndværker, for på den måde at forsøge at få to tilbud, så man havde lidt at sammenligne med.

Håndværkeren, der aldrig dukkede op

Når man så endelig var nået frem til den dag, hvor arbejdet skulle udføres, var der ingen garanti for, at håndværkeren mødte op. Utallige er de historier om forbrugere, der har taget fri fra arbejde, og har siddet og ventet en hel dag på en håndværker, der aldrig dukkede op.

Selvom ovenstående stadig forekommer, så er her et godt tip til, hvordan du undgår at komme i samme situation. På internettet findes der i dag adskillige tjenester, der alle tilbyder at skaffe 3 tilbud på en lang række forskellige håndværksopgaver – og disse tjenester er endda 100% uforpligtende og gratis for dig som forbruger. Din andel af arbejdet er minimal; du skal bare beskrive den opgave, du ønsker tilbud på og derefter sende den ind. Så validerer den pågældende tjeneste din opgave og ringer eventuelt til dig, hvis der er noget, der er uklart eller informationer, der mangler. Herefter sendes din opgave ud til i forvejen godkendte virksomheder, som får lov til at byde på din opgave. Maksimalt 3 lokale håndværkere modtager dine kontaktoplysninger og kontakter dig hurtigst muligt med hver deres skarpe tilbud.3 gratis tilbud i hånden

Med 3 tilbud i hånden har du nu et godt overblik over prisniveauet på opgaven og kan frit vælge den håndværker, du ønsker skal udføre din opgave. Husk at det ikke altid er muligt at sammenligne priserne direkte, idet tilbuddene kan omfatte flere eller færre opgave. Der kan også være forskel på kvaliteten af de materialer som håndværkeren foreslår at benytte. Som allerede nævnt er modtagelse af tilbud helt gratis og ligeledes helt uforpligtende, så du er ikke tvunget til at acceptere nogen af de modtagne tilbud, hvis du ikke synes om dem. Her kommer et par eksempler på typer af håndværkeropgaver, som du kan bestille gratis tilbud på.

Gulvafslibning

Renovering af slidte trægulve er en af de opgavetyper, som det er oplagt at få 3 tilbud på. Afhængig af, hvad du har brug for, kan du bestille tilbud på gulvafslibning eller gulvafhøvling, og hertil efterbehandling med lud, lak eller voks. Flytter du fra en lejebolig, kan der være krav om renovering af gulvene og her er den klart billigste måde at løse dette problem på, ved at indhente 3 tilbud.Malerarbejde

Udførelse af maleropgaver er et andet område, hvor det kan betale sig at indhente 3 tilbud. Der kan bestilles malertilbud på alle typer af maleropgaver, for eksempel:

  • Udvendig maling
  • Væg- og loftsmaling
  • Vådrumsmaling
  • Vinduesrenovering
  • Opsætning af tapet
  • Opsætning af miljøvæv
  • Forsikringsskader

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?