12. april 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Med natursten spiller terrassen sammen resten af med haven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Med natursten spiller terrassen sammen resten af med haven

Det kan være en udfordring at finde ud af, hvordan ens terrasse skal se ud. Selv hvis du har masser af erfaring med indretning og ombygninger, så er det bare noget andet, når det skal gøres udendørs. Så er der nemlig nogle andre elementer i spil.
Én ting er sikkert. Du kan aldrig gå helt gal med naturlige elementer på terrassen, som for eksempel natursten, der kan spiller sammen med de andre naturlige elementer i din have.

Vælg det rette terrassegulv

Der er flere måder at lave en fin terrasse på, men du vil som regel starte med at vælge et terrassegulv. Det kan for eksempel være træ eller beton, men det kan også være nogle af de smukke udendørs fliser fra inpro.dk, der giver masser af karakter.
Dit valg af gulv er naturligvis ikke kun et spørgsmål om, hvad der er smukkest. Det skal også handle om, hvad der er mest praktisk.
Din terrasse skal jo kunne holde til vind og vejr, og samtidig skal det være et godt sted for dig og din familie at opholde jer så sent henne på året, som I vil.
Heldigvis behøver du ikke at vælge mellem det smukke og det praktiske.

Hvorfor vælge naturskiferfliser

Naturskiferfliser er et både smukt og praktisk valg.
For det første så har det et flot, naturligt udtryk, som vil passe til enhver fin have og de øvrige naturlige elementer.
For det andet er det let at vedligeholde, og så er udendørs fliser i naturskifer beregnede til at være udendørs. Det betyder, at de kan modstå både vind og vejr og alligevel holde i mange år.
For det tredje har lige netop dette materiale en lækker overflade, som kan føles tangerende til blød, til trods for at det er sten.
Således er dette altså et fremragende valg til terrassen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?