15. september 2019
SN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mad ud af huset til din næste fest

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mad ud af huset til din næste fest

Skal du holde fest, og vil du gerne forkæle dine gæster lidt ekstra med en delikat og velsmagende smagsoplevelse, men gider du ikke at stå i køkkenet flere dage op til for slet ikke at tale om timerne lige før gæsternes ankomst. Få maden leveret lige til døren og slip selv for besværet. Hos Smageriet leverer de mad ud af huset både til større og mindre selvskaber. Det eneste du behøver at bekymre dig om, er at få sendt invitationerne ud til dine gæsterne.

Vælg selv menuen

Hvad enten du står og skal holde en fødselsdag, et jubilæum, en polterabend eller en brunch for dine nærmeste venner har du mulighed for at få maden bragt til dig. Smageriet leverer mad ud af huset i hele Danmark, og det har derfor ingen betydning, om du bor i byens pulserende liv eller er nabo til en bondegård. Alt efter hvilken anledning du inviterer til og hvilke samsløg du har, vil du helt sikkert kunne finde en menu, som både du og dine gæster vil synes om.

Der er mange fordele ved at få maden udefra. Først og fremmest slipper du for køkkentjansen, men du får også mere tid til at værne om dine gæster og deltage i din egen fest. Noget som både du og dine gæster vil være glade for. Du kan vælge alt lige fra en stor eksklusive buffet til en lækker tapas, hvor gæsterne sidder flere timer rundt om de forskellige små retter. Ved at få maden udefra bliver du måske også selv overrasket over forskellige smagssammensætninger.

Leveret lige til din hovedør

Maden bliver transporteret af professionelle chauffører, som ved, hvordan de skal håndtere madvarer. Din mad pakkes ned i kasser og varmeretter i termokasser, så maden holder den rette temperatur under kørslen. Du skal blot varme og anrette menuen og ellers nyde aftenen sammen med dem du holder af.