15. juli 2020
SN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Legetøj, dit barn vil elske

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Legetøj, dit barn vil elske

Når det kommer til legetøj, er det virkeligt svært at vide, hvad der rammer plet. Du har måske prøvet at købe noget dyrt, du troede ville blive den nye favorit, men i stedet endte det i legetøjskurven, mens de gamle, billige favoritter blev fundet frem.

Børn er uforudsigelige, og det handler mest om, at de får et særligt forhold til bestemte stykker legetøj. Du kan sikkert også huske din egen favorit fra legetøjskassen, og det særlige forhold til det stykke legetøj. Ved at vælge legetøj, som barnet allerede har et forhold til, er du faktisk ret sikker på, at du rammer plet. Kendte figurer fra tegneserier er et godt bud for eksempel. Gurli Gris legetøj er en sikker gaveidé til børn, fordi de allerede kender og elsker figuren fra tegneserien.

Alverdens legetøj med den glade grisepige

Selvom Gurli Gris mest handler om hendes eventyr med lillebroren Gustav, så kan du få meget forskelligt legetøj, så det barn, du vil give gaven til, selv kan tage på eventyr med den glade grisepige. Det kan blandt andet være:

· Perler med Gurli Gris
· Gurli Gris bøger
· Et Gurli Gris kasseapparat
· En Gurli Gris flyvemaskine
· Tøj med Gurli Gris
· Figurer af Gustav, Gurli Gris og faren og moren fra serien

Det hele handler om, at Gurli er med på legetøjet. Det skaber nemlig den særlige forbindelse, som gør et stykke legetøj til en favorit.

Legetøj skaber minder

Du kan sikkert selv huske noget af det legetøj, du selv holdt af at lege med. I virkeligheden har du nok haft mere, end du lige kan komme på, men der er nogle ting, der bare skaber nogle særlige minder. Det er det, legetøj kan. De minder kommer ofte, fordi der er et stykke legetøj, der bare altid finder plads i legen. Og hvis det ikke giver mening, skaber børnene en mening, så det kan være med.

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?