19. september 2020
Kurt Hyldmar der er servicechef hos Volkswagen Slagelse, er begejstret. Han har netop købt elbil, og den lever op til alle forventninger. Sammen med familien har han været på flere langture i det sjællandske, og opladningen er ikke noget problem.
Kurt Hyldmar der er servicechef hos Volkswagen Slagelse, er begejstret. Han har netop købt elbil, og den lever op til alle forventninger. Sammen med familien har han været på flere langture i det sjællandske, og opladningen er ikke noget problem.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kurt Hyldmar: En livsstil at køre Volkswagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kurt Hyldmar: En livsstil at køre Volkswagen

- Der er spark i min nye elbil, lyder det fra servicechefen hos Volkswagen Slagelse. Han har netop købt den nye E-Golf og køreglæden er stor

Af Susanne Uhre-Prahl

Volkswagen Slagelse: Køreglæde, fart, sikkerhed, service, stilhed, strøm, grundighed – alt sammen værdiladede ord, som Kurt Hyldmar, knytter til sin nye bil og sin arbejdsplads.
Han er servicechef hos Volkswagen Slagelse, der har domicil på Elmedalsvej 7 i Slagelse, og sammen med sine 42 kollegaer, er de et godt team af bilentusiaster.
Begejstringen deler de gerne, når nye som gamle kunder kigger indenfor. Teamet sælger nemlig kvalitet og service plus meget mere, faktisk alt det som i dag karakteriseres som en moderne autoriseret bilforhandler.
Ifølge Kurt Hyldmar, er der tale om livsstil, når man vælger bil, og han mærker det selv. Siden nytår har han været den begejstrede ejer af den nye E-Golf, og netop el-bilen lagt en ny dimension på hans køreglæde.
- Jeg kører på ren el, og ved du hvad, der er stilhed, når jeg kører på landevejene. Det er fantastisk oplevelse, og bilen er hurtigt opladet, når det er tiltrængt. Så myten om, at en el-bil er langsom i optrækket, er bare fortid. Der er spark i den!
Kurt tilføjer, at han og familien har været på længere ture i det sjællandske, og erfaringen er, at batteriet er hurtigt opladet, mens kaffen drikkes, og toiletbesøg overstås. Og desuden er det let at finde ladestandere, for en app på mobilen viser vej.
Han har selvfølgelig én installeret derhjemme, og det er både nemt og billigt og fleksibelt at tanke til en hverdag på farten. Han har ubegrænset kilometertal og betaler kun 700 kroner om måneden i strøm. Opladeren følger gratis med, når man køber el-bil hos Volkswagen Slagelse.
Virksomheden Clever Unlimited, som leverer strøm og udstyr, har indgået partnerskab med blandt andre Volkswagen, og der er intet max på kilometertallet.
I bilhuset i Slagelse oplever man en stigende interesse og køb af elbiler og plugin-hybridbiler, og Kurt er ikke i tvivl om, at debatten om klima og miljø spiller ind. Personligt har han det også rigtig godt med at køre på sol- og vindenergi.

Stolt af mærket

Bilhuset Volkswagen er 8.500 kvadratmeter stort, og det rummer en salgsafdeling, et mekanisk værksted, et pladeværksted, en tilbehørs- og reservedelsafdeling samt en administrationsafdeling.
Alle medarbejdere uddannes løbende, og de anvender moderne værktøj og teknologi, så de kan yde en effektiv indsats og give god service.
- Netop god service er meget centralt for os, lyder det fra Kurt, og han understreger, at der ikke findes kompromis for kvalitet og køreglæde. Og rollefordelingen er helt klar, når bilen er solgt, er det op til serviceafdelingen, at sælge den næste VW-bil til kunden.
- Vores service skal overbevise kunden om, at hans næste bil selvfølgelig også skal være en Volkswagen og helst fra Slagelse. Det handler jo om at give vores kunder en problemfri oplevelse som bilejer, slutter Kurt Hyldmar.
I bilhuset sælges bilmærkerne VW og Seat, og man er desuden servicepartner for Audi. Adressen på hjemmesiden er www.vw-slagelse.dk

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?