8. juli 2020
SN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Klatredag for hele familien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Klatredag for hele familien

Da du selv var barn, har du sikkert minder om, hvordan du klatrede i træer. Fra gren til gren bevæger du dig op, mens det føles, som om det slår sjove gnister i maven.

Klatring er nemlig en af de både ældste og mest elskede aktiviteter for børn. Det er også sjovt for voksne, for selvom charmen ved at klatre op i et træ i haven forsvinder efterhånden, så er der stadig mulighed for at genopleve glæden ved at klatre sammen med dine børn. Svaret hedder en klatrepark. Klatrepark i trætoppene er en sjov aktivitet for hele familien.

Smukke omgivelser for skægge aktiviteter

Noget af det, der klatreparken sjov for hele familien, er, at det foregår ude i en skov. Det er smukke omgivelser, hvor I er ude i naturen sammen. Der er frisk luft og ikke så mange unødige bekymringer. Det efterlader jer i en stemning, hvor I kan koncentrere jer om at have det skægt, mens I klatrer op ad de forskellige udfordringer. Du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvad du har lyst til at begive dig ud i. Der er ingen, der presser dig til at prøve noget, du ikke har lyst til. Der er heller ikke noget, der afholder dig fra at teste dig selv.

Styr på sikkerheden

For hvis der skulle være noget, der skulle afholde dig, skulle det være sikkerheden. Heldigvis er en klatrepark spækket med sikkerhedsuddannet personale. De er eksperter i at fortælle dig, hvordan du kommer sikkert op ad træet, og hvis du begynder at bevæge dig usikkert, så ser de det med det samme. Derudover er klatreparken udstyret med et karabinsystem, så du ikke ender med at falde dybt og slår dig alvorligt. Der er rettere sagt ingen sikkerhedsmæssige skrupler, du skal gøre dig, inden du klatrer op. Du skal bare afveje, om du har lyst til at prøve kræfter med udfordringen.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?