28. juli 2021
sn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Introduktion til Klarna som betalingsløsning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Introduktion til Klarna som betalingsløsning

Handler du meget online? Og er du vil med det store udvalg og ofte meget lave priser, du kan finde hos de mange online shops? Så er du langt fra alene om den åbenbaring.
Der er nemlig så mange skønne ting at vælge mellem online, og det betyder, at det nok er det sted, hvor du finder det aboslut største udvalg, hvorfor du aldrig er nødsaget til at gå på kompromis. Derudover er der her også tale om den mest komfortable måde at handle på, hjemme fra sofaen, og det er der også mange, der sæter pris på.

Vil du ikke gå på kompromis eller undvære?

Dog er det ikke altid at økonomien følger helt med, når det kommer til alle de ting, man gerne vil købe online. Og derfor kan man føle sig både begrænset og hæmmet – og det er ikke en rar fornemmelse. Derfor er det heldigvis noget, der findes en rigtig god løsning på.
Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til Klarna. Her er der nemlig tale om den mulighed, der byder sig, når du gerne vil handle på afbetaling i de online shops.

Betal på afbetaling med Klarna

Det betyder, at du med Klarna kan dele din betaling op, således du blot skal betale et mindre beløb hver måned for de varer, du køber. Dermed kan det synes mere overkommeligt for dig at få betalt for dem, og du er ikke nødsaget til at gå på kompromis eller helt at undvære.
Er det noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, så bør du tage et kig online, hvor du blandt andet har mulighed for at finde en større oversigt over de butikker med Klarna, og så bør du gå efter dem, når du vil handle varer online – uanset hvad du søger.

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?